İzmir Valiliği duyurdu: 14 Mayıs’ta kapalı olacak!

İzmir’de yaşayan vatandaşları ilgilendiriyor. İzmir Valiliği sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile vatandaşlara duyurdu. Yapılan paylaşıma göre, 14 Mayıs tarihinde TCG ANADOLU Çok Maksatlı Amfibi Gemisi ziyarete kapalı olacak.

Seçim nedeniyle illerde bazı kararlar alınabiliyor. Bu kapsamda İzmir Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, TCG ANADOLU Çok Maksatlı Amfibi Gemisi'nin seçim günü ziyarete kapalı olacağı bildirildi.

Paylaşımda şu ifade yer aldı:

Değerli hemşehrilerimiz, Alsancak Limanı'nda ziyarete açık olan TCG ANADOLU Çok Maksatlı Amfibi Gemisi'ne, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla seçim günü ziyaretçi alınmayacaktır. Saygıyla duyurulur.

Gündem Haberleri