Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir sonraki yerel seçimde yeniden aday olmak istediğini duyurdu. Yavaş, Allah nasip ederse seçime girip bir 5 yıl daha Ankara halkının belediye başkanı olmaya devam etmek istediğini söyledi.
Rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim
Yavaş, 2023 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerin henüz kesinleşmediğini ancak sürecin devam ettiğini belirtti. Yavaş, “Sevgili ailem, eğer gerçekleşirse bu yolda benim de yürümeye var mısınız?” diye sorarak, destek istedi.
Yavaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğini vurguladı. Yavaş, “Bizim siyasi tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Ankara’da da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatmaya hakkımız yok” dedi.
Ankara’yı hep birlikte kalkındırmaya var mısınız?
Yavaş, önümüzdeki sonbahar sürecinde hem muhalefetin hem de iktidar partisinin adaylarının netleşmiş olacağını ancak bu yerel seçimde de çok zorlayıcı büyük şehirlerde bir yarış olacağını tahmin ettiğini ifade etti.
Yavaş, “Hakça, adaletle ve yetim hakkını gözeterek Ankara’yı hep birlikte bir 5 yıl daha yaratmaya var mısınız?” diye sorarak, Ankara halkına çağrıda bulundu.