Mert Hakan Yandaş derbi sonrası polisi itti! Galatasaray-Fenerbahçe maçında gergin anlar

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği Süper Lig derbisinin ardından saha içinde yaşanan gerginliğe polis ekipleri müdahale etti.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği derbinin ardından saha içinde yaşanan olaylara polis ekipleri müdahale etti. Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın kendisini sakinleştirmeye çalışan bir polis memurunu eliyle ittiği ve başka bir polisle tartıştığı anlar görüntülere yansıdı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbinin ardından saha içinde gerginlik yaşandı. RAMS Park'taki mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-1 kazanırken bitiş düdüğü sonrasında iki takım futbolcuları arasında arbede çıktı.

Olayların büyümesi üzerine sahada görevli Spor Şube Emniyet Müdürlüğü ekipleri futbolcuların arasına girerek müdahalede bulundu.

Bu sırada Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın bir polis memurunu eliyle ittiği ve başka bir polisle tartıştığı görüldü.

Mert Hakan Yandaş polis memurunu itti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünün ardından yaşanan gerginlik sırasında Mert Hakan Yandaş ile polis ekipleri arasında tartışma çıktı.

Fenerbahçeli futbolcunun kendisini sakin olması yönünde uyaran bir polis memurunu eliyle ittiği anlar görüntülere yansıdı.

Mert Hakan Yandaş'ın daha sonra başka bir polis memuruyla da hararetli şekilde tartıştığı görüldü.

Olay, saha içindeki kavganın yatıştırılmaya çalışıldığı sırada meydana geldi.

Derbi sonrası polis ekipleri sahaya müdahale etti

RAMS Park'ta oynanan karşılaşmanın tamamlanmasının ardından iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı.

Sahada görev yapan Spor Şube Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayların büyümesini önlemek ve futbolcuları sakinleştirmek amacıyla müdahalede bulundu.

Polis ekiplerinin oyuncuların arasına girdiği sırada Mert Hakan Yandaş ile görevli memurlar arasında tartışma yaşandı.

Güvenlik ekipleri ve diğer görevlilerin müdahalesiyle saha içindeki olaylar kontrol altına alındı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 2-1 sona erdi

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından iki takım oyuncuları arasında başlayan gerginlik nedeniyle güvenlik görevlileri sahaya müdahale etti.

Mert Hakan Yandaş'ın polis memurunu ittiği ve başka bir görevliyle tartıştığı görüntüler de maç sonrasında yaşanan olaylar arasında yer aldı.

Spor Haberleri