Otomobili olanlara Ziraat Bankası duyuru yaptı: Yıl sonuna kadar uygulanacak!

Arabası olan vatandaşlar için Ziraat Bankası duyuruda bulundu. Yazılı açıklama yapan banka, yıl sonuna kadar uygulanacak olan kampanya ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Araç sahipleri için Ziraat Bankası Petlas +5 taksit kampanyasını duyurdu. Banka açıklamasına göre, yıl sonuna kadar Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Petlas bayilerinden 2-3 taksitli işlemlerde +5 taksit verilecek.

Banka kampanya ile ilgili şu bilgileri verdi:

Kampanya kapsamında 2-3 taksitli işlemlerde +5 taksit seçmeli olarak kart sahibine sunulacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır.

Artı taksit kampanyası sadece Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili üye işyerlerinde 2-3 taksit seçeneği için geçerlidir.

Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.

Bireysel kredi kartlarına maksimum 12 taksit yapılabilmektedir.

Taksit sayısının toplamı, ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen taksit sayısını aşamayacaktır.

Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan azami taksit sayısı yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebilmektedir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Ekonomi Haberleri