Samsun’da Tırın Altına Giren Otomobilde Can Pazarı

Samsun’da tıra arkadan çarpan otomobildeki kadın hayatını kaybetti, sürücü yaralandı. Kaza yerinden gelen fotoğraflar ve detaylar haberimizde.

Samsun’un Ladik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, önünde seyreden tırın altına girdi. Kazada otomobilden fırlayan kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü ise ağır yaralandı.

Kaza Nasıl Oldu?

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Ladik- Hamamayağı kara yolu Ayvalı Sokak mevkisinde gerçekleşti. Niyazi Eraslan yönetimindeki 55 AHK 780 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle önünde ilerleyen sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 77 DZ 025 plakalı tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle otomobil tırın altına girdi ve araçtan yola savrulan Emine Eraslan hayatını kaybetti. Sürücü Niyazi Eraslan ise araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma başlattı.

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından sürücü Niyazi Eraslan, araçtan çıkartıldı ve 112 Acil Sağlık ekiplerince Ladik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Eraslan’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden Emine Eraslan’ın cenazesi ise savcılık incelemesinin ardından Ladik Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kaza Yerinden İlk Görüntüler

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle kara yolu bir süre trafiğe kapandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza yerinden gelen ilk görüntüler ise dehşet vericiydi. Tırın altında ezilen otomobil hurdaya dönerken, yola savrulan kadının cansız bedeni ise görenleri yasa boğdu. Kaza yerindeki izler, kazanın ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne serdi.

Kazaya tanık olan vatandaşlar ise yaşananları anlattı. Bazı vatandaşlar otomobilin tırın arkasına çok yaklaştığını ve fren yapamadığını söylerken, bazıları da tırın ani fren yaptığını iddia etti.

Gündem Haberleri