Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın ortak açıklamalarına göre bugün sabah saatleri itibari ile Ege Denizi'nde 3.9 büyüklüğünde bir deprem yaşanırken Kandilli açıklamalarına göre ise Maraş'ta da deprem oldu.
Türkiye yine DEPREM İLE UYANDI! AZ ÖNCE Ege Denizi Kuşadası'nda 3.9 ve Maraş'ta 3.1 büyüklüğünde DEPREM OLDU- Ülke topraklarına peş peşe deprem yağıyor yine. Deprem korkusu ülkemizde kol gezerken AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi sosyal medya hesaplarındaki açıklamaları tedirgin etti.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi'nden bugün yapılan açıklamada 2 deprem kaydedildiği duyuruldu.
Depremlerden ilki Kahramanmaraş Göksun, Yenikapan merkez üssünde bugün 12 Ağustos Cumartesi günü saat 04:47'de 3.1 büyüklüğünde kaydedilirken bir diğeri ise AFAD tarafında bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi İzmir Menderes Merkez üssünde 3.9 büyüklüğünde meydana geldiği şeklinde açıklandı.
İşte o paylaşımlar: