10 bin TL’yi hesabınıza aktarmak için yapmanız gereken tek şey o uygulamayı indirmek!

10 bin TL’yi hesabınıza aktarmak için yapmanız gereken tek şey o uygulamayı indirmek!

Devam eden bankacılık kampanyaları kapsamında özellikle nakit desteği kampanyaları dikkat çekmeye başladı. Bu bankaların arasına bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar…

Bankacılık sektörünün en popüler kampanyaları haline gelmiş olan yeni banka müşterisi kampanyaları kapsamında pek çok banka, müşterilerine çok sayıda avantajlar sunmaya başladı. Bu kapsamda bazı bankalar, para transferi gibi işlemlerinden komisyonları kaldırmayı teklif ederken; bazı bankalar ise, kredi kartı aidatlarını 1 yıl boyunca etkiledi. Hiç kuşkusuz en çok dikkat çekenler, nakit desteği sunan bankalar oldu.

Yeni banka müşterilerine özel olarak faizsiz bir şekilde nakit desteği sunan bankaların sayısı her geçen gün artmaya başladı. Bu bankalar arasına şubat ayı kampanyası ile dahil olan Garanti BBVA ise, yeni kampanyası ile dikkat çekti. 10 bin TL nakit desteği sağlayan Garanti BBVA, kampanyasının detaylarına ilişkin de bilgi verdi.

GARANTİ BBVA’LI OLMAK 10 BİN TL KAZANDIRACAK

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Garanti BBVA, mobil uygulamasını indirip, banka üyesi olan ve ardından bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan yeni müşterilerinin onay alabilmesi halinde sıfır faiz ile 10 bin TL taksitli nakit avanstan yararlanabileceğini bildirdi. Garanti BBVA, kampanyadan yararlanabilecek olan müşterilerini ise, tam olarak şu ifadeler ile açıkladı:

“Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabilir.”

ÇEKİLEN 10 BİN TL AVANS, 6 AYDA ÖDENEBİLECEK

10-bin-tlyi-hesabiniza-aktarmak-icin-yapmaniz-gereken-tek-sey-o-uygulamayi-indirmek.png

Kampanyayı 1 – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli kulan Garanti BBVA, aynı zamanda çekilen taksitli nakit avans hakkında da detaylı bir bilgi verdi. Bu kapsamda geri ödemeleri 6 aya kadar vadelendiren Garanti BBVA, müşteri olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin onay alması halinde kart kullanıma açıldıktan sonra taksitli nakit avansını kullanabileceğini belirtti.

Kampanya kapsamında kredi kartı 1 Şubat – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında açılan müşterilerinin taksitli nakit avans kullanım süresini de belirlemiş olan Garanti BBVA, bu sürenin 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edeceğini belirtti. Kampanyaya sadece bireysel ve asıl kredi kartları başvurularının dahil edileceğinin altını çizen Garanti BBVA; ticari kredi kartları, ek kartlar ve sanal kartlar için yapılan bu başvuruların kampanyadan yararlanamayacağını vurguladı.