10 Yaşında babasını kaybeden Ebru Şancı ölüm haberini aldığı anları anlattı!

10 Yaşında babasını kaybeden Ebru Şancı ölüm haberini aldığı anları anlattı!

Beyaz TV ekranlarının en çok izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz geçtiğimiz gün Seren Serengil ayrılığı ile gündeme gelmişti.

Söylemezsem Olmaz programından geçtiğimiz günlerde ayrılan Seren Serengil'in yerine Ebru Şancı geldi. Söylemezsem Olmaz'ın yeni yorumcusu olan Ebru Şancı babasını 10 yaşındayken trafik kazasında kaybettiğini ve ölüm haberini aldığı anları anlattı. O anları anlatırken gözyaşlarına boğulan Ebru Şancı izleyenleri etkiledi.

Beyaz TV ekranlarının en çok izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz geçtiğimiz gün Seren Serengil ayrılığı ile gündeme gelmişti. Seren Serengil Söylemezsem Olmaz yorumculuğunu ani ve olaylı şekilde bırakırken yerine Ebru Şancı geldi. Seren Serengil'in yerine gelen Ebru Şancı artık Beyaz TV ekranlarında yorumculuk yapacak.

EBRU ŞANCI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Programın yeni yorumcusu Ebru Şancı yakın zamanda eşini kaybeden Ebru Karlı ile canlı yayında sohbet etti. Oldukça duygusal anlar yaşanırken Ebru Şancı henüz 10 yaşındayken babasını kaybettiğini belirterek babasını kaybettiğini öğrendiği anları anlattı.

Babasının ölüm haberini aldığı anlara ait "Sabah 07.00'de kapı çalarak babamın öldüğünü söylediler. Annem inanmak istemedi ve 'Kazım dün gece eve geldi, çocuklarını öptü sonra da koynuma girdi yattı. Sabah da erkenden işe gitti' dedi. Bence enerjileri eve geliyor" dedi.

10 YAŞINDAYKEN BABASINI KAYBETTİ!

Söylemezsem Olmaz programının yeni yorumcusu Ebru Şancı gözyaşlarına boğuldu. Babasını 10 yaşında kaybettiğini söyleyen Ebru Şancı babasının öldüğünü nasıl öğrendiğini anlatırken kendisine hakim olamadı. Şancı "Benim babam ben 10 yaşındayken trafik kazasında hayatını kaybetti. Biz yazlıktaydık. Babam ölüm haberi sabah 07.00'de kapı çalarak geldi. 'Kazım trafik kazası geçirdi' dediler. Annem de haberi veren amcama 'Kazım dün gece eve geldi, çocuklarını öptü sonra da koynuma girdi yattı. Sabah da erkenden işe gitti' dedi. Sen o gece eşinin eve enerjisinin geldiğini hissettin mi? Muhakkak geliyor bence. Annem onu her anlattığında içime dert olur." dedi.

10-yasindayken-babasini-kaybeden-ebru-sanci-olum-15598352-5872-m.jpg