15 dakikalığına kalbi durdu! Hayata döndükten sonra anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü

15 dakikalığına kalbi durdu! Hayata döndükten sonra anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü

15 dakikalığına ölen ve daha sonra tekrar dirilen Linda adındaki kadın orada deneyimlediği hayatı anlattı. Duyanları hayrete düşüren röportaj kısa sürede viral oldu.

15 dakikalığına kalbi durdu! Hayata döndükten sonra anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü: Bundan 21 yıl öncesinde 15 dakikalığına kalbi duran kadın tekrar hayata döndüğünde anlattıkları duyanları şok etti. Öldüğünde yaşadıklarını anlattığı şeyler ise dünya basınında büyük ilgi gördü. 21 yıl önce yaşanan bu olayda kadının kalbi durdu. Daha sonra sağlık görevlileri kadını hayata döndürmeye uğraştı ve başardı. O süreç boyunca gördüklerini ve şahit olduklarını anlatınca duyanlar şaşkına döndü.

Yaşanan bu olay 6 Mayıs 2001 yılında gerçekleşti. Linda adında bir kadının kaza sonucunda kalbinin durdu. Hayatını kaybetmek ü zere olan Linda o anlarda yaşadıklarını müdahale sonrasında tekrar dirildiğinde açıkladı. Yaşanan bu olay tekrar gün yüzüne çıkınca tüm dünyada gündem oldu.

SANKİ 5 YILDIR ORADA GİBİYDİM

Linda kalbinin durması üzerine klinik olarak öldü kabul edildi. Sadece 15 dakika boyunca ölü kalan bu kadın yaşadığı deneyimi anlattı. 15 dakikalık süreçte 5 yıl o yerde yaşadığını söyleyen kadın duyanları şok etti. Linda adındaki bu kadın yaşadığı deneyimi aktardı. Linda öldüğü 15 dakika boyunca yaşadıklarını şu cümleler ile acıkamaya çalıştı.

'Sanki 5 yıldır orada gibiydim. Zaman kavramının olmadığı bir yerdi. Everest Dağı'ndan 30 bin kat daha büyük tepeler vardı. Çiçek tarlası gibi bir yerdeydim.

Gökdelenlerin olduğu dağları görebiliyordum. Dubai yanlarında minyatür gibi kalırdı. Oradaki insanlarla iletişime geçtim, onlarda benimle konuştular. Bazı insanlar ölmek üzereyken, hayal ve rüya görürler. Hepsinin gördükleri aynı değildir. Kişinin yaşadığı hayat ve çevreye göre şekillenirler."

Linda'nın yaşadıkları ile ilgili onunla röportaj yapan ve 'ölüme yakın deneyimlerini' kayıt altına alan NDE Diary Youtube üzerinden yapmış olduğu röportaj dünyada viral oldu. Kısa sürede rekor izlenme sayısına ulaştı.