15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Başkanı Çağ’dan AVAZTURK’e ziyaret

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Başkanı Çağ’dan AVAZTURK’e ziyaret

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Serhat Çağ ve Dernek yönetimi AVAZTÜRK Haber Merkezi'ni ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Zihni Çakır tarafından ağırlanan Dernek Başkanı Çağ ve Yönetimi, 15 Temmuz bilincinin gelecek nesillere

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz Kanlı Darbe ve işgal girişimine yönelik toplumsal direniş ve demokrasi bilincini diri tutmak için kurulan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Serhat Çağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri AVAZTÜRK Haber Merkezi'ni ziyaret etti. AVAZTÜRK Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır tarafından ağırlanan Genel Başkan Serhat Çağ ve Dernek Gençlik Kolları Genel Başkanı Elber Furkan Arslan, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cihad Bilen, İç Anadolu Bölge Başkanı Eyüp Ersan ve Ankara İl Başkanı Özgür Elver'den oluşan heyet, Dernek olarak bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve örgütlenmelerine yönelik bilgiler verdi.

 

 

15 Temmuz'da ortaya çıkan irade ve şuurun yaşatılması gerektiği noktasındaki hassasiyetlerini de aktaran Dernek Genel Başkanı Serhat Çağ, 15 Temmuz etkinlikleri ve bu yöndeki iradenin partilerüstü bir çıtaya taşınması gerektiğine, toplumun tüm kesimlerinin o gece darbe ve işgal girişimcilerine karşı bir direniş sergilediğinin unutulmaması gerektiğine işaret etti. Çağ, her siyasi partiden vatanseverlerin 15 Temmuz gecesi canı pahasına sokaklara çıktığını ve ihanete karşı direniş sergilediğini belirterek, 15 Temmuz etkinlikleri dahil olmak üzere tüm girişimlerin, toplumun tüm kesimlerini kucaklayıcı bir anlayışla hayata geçirilmesinin önemine de dikkat çekti.

AVAZTÜRK Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır ise; 15 Temmuz ruhunun, o gece darbe ve işgal girişimine karşı direnen irade ve inancın gelecek nesillere aktarılması noktasında Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine işaret ederek, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği'nin misyonunun da bu çerçevede olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip her daim destek olacağını ifade etti.

 

 

AVAZTÜRK