19 yıl sonra ilk aşkı Lopez’e yeniden dönen Ben Affleck eşine hayran “Her insan onun yanında kendini yetersiz hisseder!”

19 yıl sonra ilk aşkı Lopez’e yeniden dönen Ben Affleck eşine hayran “Her insan onun yanında kendini yetersiz hisseder!”

Hollywood'un sevilen çifti Ben Affleck ve Jennifer Lopez yıllar sonra birbirine daha derin bağlarla yeniden sarıldı. 2004 yılında yolları ayrılan çift 19 yılın ardından 3 gün süren düğünle biraraya geldi. Afflecten samimi itiraflar…

Geçtiğimiz yıl evlenen çift gayet mutlu gözüküyor. Ben Affleck bir Podcast programına davet edildi. Burada eşi ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. Eşine sevgi dolu bir yaklaşımla “Tarihin en büyük sanatçısı” yorumunda bulundu. O anlar ve röportajın devamı sosyal medya ya da damga vurdu.

GEÇMİŞTE NELER OLDU?

Çiftin beraberlikleri yıllar öncesine dayanıyor. Şu anda 53 yaşında olan Jennifer Lopez 2002 yılında Ben Affleck ile nişanlanmıştı. Ardından bir yıl sonra düğün yapmaya karar verdiler fakat anlaşamadıkları için ayrıldılar. Ayrılmanın ardından Ben Affleck, Jennifer Garner ile evlenerek 3 çocuk sahibi oldu. Jennifer Lopez bu sırada Mark Anthony ile evlendi ve onun da iki çocuğu oldu.

DÜĞÜNLERİ LAS VEGAS’TA 3 GÜN SÜRDÜ!

Ben Affleck 13 yıllık beraberliğinin ardından evliliğini sonlandırdı. Jennifer Lopez ise 2014 yılında evliliğini bitirdi. Farklı ilişkiler yaşasalar da istedikleri mutluluğa erişememişlerdi. Ta ki 2021 yılına kadar.

Çift daha fazla bu ayrılığı sürdürmek istemedi. 19 yılın ardından yeniden barıştı ve evlenme kararı aldı. Temmuzda Las Vegas'ta sade bir törenle 3 gün boyunca düğün yapıldı.

“TÜM ŞARKILARININ İLHAMI BENDİM”

19-yil-sonra-ilk-aski-lopeze-yeniden-donen-ben-affleck-esine-hayran.png

Podcaste Ben Affleck eşi ile ilgili “Benimle ilgili yazılan tüm şarkılar dünya tarihindeki en büyük sanatçı olarak gördüğüm Jennifer Lopez'e aitti. Bunlar benimle ilgili mi tam bilmiyorum fakat benden ilham alındığından eminim. Olumsuz şeyler de var. Jennifer inanılmaz biridir” dedi.

“YETERSİZ HİSSETMEMEK ÇOK GÜÇ!”

“Bunca başarıyı elde etmiş bir kadının yanında yetersizlik hissi yaşamamak büyük bir güçtür” diyen Affleck; “Ama kendimi kötü hissetmiyorum” diyerek ekledi. “Çünkü özgüvenim düşük değil.”

“Bazen bir oyuncu ya da bir şarkıcıyla aynı arabada olduğumu dahi unutabiliyorum. Radyoda çalan bir şarkıya eşlik ediyorum. Jennifer'da profesyonel haliyle araya girip eşlik ediyor. Sonra kendimi kötü hissediyorum ve çenemi kapatmalıydım, diye düşünüyorum” dedi.

“TÜM ŞARKILARINI EZBERE BİLİYORUM!”

Affleck onunla ilgili de bir itirafta bulundu: “Onun müziğine bayılıyorum. Muhteşem buluyorum ve tüm şarkılarını ezbere biliyorum.”

Ben Affleck yeni filmini hazırlanıyor. “Air” film çekimleri için Lopez'in ona eşlik ettiği, rehber olduğu ve ona övgüler yağdırdığını söylüyor.