2 ve 3'ü yargı engellemişti! İşte FETÖ'nün Adaleti-4

2 ve 3'ü yargı engellemişti! İşte FETÖ'nün Adaleti-4

Soner Yalçın ve Öğrencileri haberin ayrıntılarını bu yazıdan öğrenecekler. İnanç Yılan, Fetö’nün Adaleti yazı dizisinin devamında Birol Erdem’in önlenemeyen yükselişini yazdı. Türk basınında bu kadar ayrıntılı bir FETÖ değerlendirmesi daha önce hiç yapılm

Pamukova’da ki hızlı tren kazasıyla başlayan Hrant Dink suikastına kadar uzanan Birol Erdem’in gerçek öyküsü...

İşte İnanç Yılan'ın FETÖ'nün Adaleti-4 başlıklı yazısı

Bu yazı dizisinin 2 ve 3 numaralı bölümleri yargı kararlarıyla yayından kaldırıldı. Oysa ki Kumpas dönemlerinde akla ziyan, gerçek dışı her türlü iftira bile akşamdan sabaha yayındaydı. Uzun etmeyeceğim, bilen bilir, geç yatar geç kalkarım. Dolayısıyla geçen gün Birol Erdem’in göz altına alındığını gelen mesajlardan öğrendim. Hatta kısa bir şaşkınlıktan sonra sağı solu aradım “Hayırdır” diye!

Çünkü bir önceki gece bir rastlantı eseri kurulmuş sohbet sofrasında kendisiyle ilgili çalışmalarımı son noktaya getirdiğimden bahsediyordum. Zaten “Fetö’nün Adaleti – 2” yazı dizimde B.E. olarak kodlamıştım kendisini. İşin ilginç tarafı ise Odatv’de aynı gün yorum yapıp işin arka tarafını güya masaya yatıran haberde gizli.  Açıkçası ciddiye alınacak tarafları yok da sırf araştırmalarımı sulandıran habere dikkat çekmek için konuya gireceğim.

Soner Yalçın ve öğrencileri her zaman ki gibi konuyu...

Yazının devamını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz

http://www.avazturk.com/yazar-feto-nun-adaleti--4-850.html