2023 Vakıfbank saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

2023 Vakıfbank saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Yaptığı kampanyalarla müşterisinin dikkatini çeken Vakıfbank'ın çeşitli kredi ve kart kampanyalarından faydalanmak isteyenler şubelerin yolunu tutuyor. Vakıfbank şubelerini ziyaret etmek isteyenler ise bankanın 2023 yılında çalışma saatlerini sorguluyor.

Kamu bankaları arasında yer edinen ve milyonlarca müşterisi bulunan Vakıfbank'ın yaptığı her kampanya ilgi ile takip edilerek başvuru rekorları kırıyor. Bankanın müşterilerinin yanı sıra yeni müşteri edinmek için yaptığı kampanyalar da gündemi meşgul ederken pek çok kişi Vakıfbank'ın 2023 yılında çalışma saatlerini merak ediyor.

VAKIFBANK HAKKINDA

13 Nisan 1954 yılında faaliyete başlayan Vakıfbank, Türkiye’nin en büyük ikinci bankası unvanına sahiptir. ''Güçlü Türkiye'nin Lider Bankası' sloganıyla hizmetlerine devam eden Vakıfbank'ın 935 adet şubeye sahip olduğu biliniyor. Vakıfbank, internet bankacılığı hizmetiyle de birçok bankacılık işlemini mobil olarak yapma kolaylığı sunarken bankaya bireysel olarak giderek işlemlerini halletmek isteyenler mesai saatleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. vakifban.jpg

2023 VAKIFBANK ÇALIŞMA SAATLERİ

Vakıfbank şubeleri müşterilerine belirli saat aralıklarında hizmet sunmaktadır. Kredi, mevduat ve yatırım işlemlerini halletmek için genellikle bankaların yolunu tutan bireylere Vakıfbank tarafından sunuşan hizmetlerde mesai saatleri şu şekilde belirlenmiştir;

  • Pazartesi: 09.00-17.00
  • Salı: 09.00-17.00
  • Çarşamba: 09.00-17.00
  • Perşembe: 09.00-17.00
  • Cuma: 09.00-17.00
  • Cumartesi: Kapalı
  • Pazar: Kapalı

VAKIFBANK KAÇTA AÇILIYOR?

Banka işlemlerini halletmek isteyenler sıklıkla bankaların mesaiye başlama saatlerini araştırırken Vakıfbank sabah saat 09.00’da müşterilerine hizmet vermeye başlamaktadır.

Açılış Saati: 09.00 olarak belirlenirken 12.30'da öğle arasına girilmektedir.

Kapanış Saati: 13.30'da hizmete yeniden başlayan banka 17.00'da hizmete son vermektedir.

VAKIFBANK ÖĞLE ARASI SAATİ

Merak edilen konulardan biri de bankaların öğlen saatlerinde aktif olarak çalışmaya devam edip etmediğidir. Bankalarda öğle arası saatleri çalışanların mola saatleri olarak belirlenmiştir. Vakıfbank’ta öğle arası mola saati saat 12.30’da başlayıp 13.30’da bitmektedir. Öte yandan Vakıfbank hafta sonları kapalı olduğundan herhangi bir hizmet vermemekle birlikte resmi ve dini bayramlarda da kapalıdır.