23'üncü kez Galatasaray Şampiyon oldu ve Sosyal Medya adeta yıkıldı!

23'üncü kez Galatasaray Şampiyon oldu ve Sosyal Medya adeta yıkıldı!

Türkiye'nin En büyük takımları arasında yer alan Kırmızı Sarı renkleriyle Galatasaray Tarihine bir şampiyonluk daha ekledi.

Bu yıl Galatasaray, 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu oldu. 23. kez ligi lider bitiren sarı-kırmızılı kulüp, sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

23'üncü kez Galatasaray Şampiyon oldu ve Sosyal Medya adeta yıkıldı! - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dahil olmak üzere bir çok siyasi ve medya kanalları ve vatandaş Galatasaray'ın şampiyonluğunu sosyal medya üzerinde kutladı.

Ankaragücü karşısında galip gelen Galatasaray 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu oldu. Spor Toto Süper Lig’de son iki haftaya rakibi Fenerbahçe’nin 5 puan önünde giren Galatasaray, 23. şampiyonluğunu ilan etti. Peki Galatasaray şampiyonluğu sonrasında kullanıcılar ne tepki verdi?

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Geçtiğimiz saatlerde Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan maçta 1-3’lük skorla galip gelen Galatasaray, Süper Lig’deki 23. şampiyonluğunu elde etti. Ankaragücü galibiyeti sonrasında 23. şampiyonluğa imza atan sarı-kırmızılı kulüp, sosyal medyayı da ayağa kaldırmayı başardı.

1a.jpg2a.jpg3aa.jpg4a.jpg

5a.jpg6a.jpg7a.jpg88.jpg