26 farklı meslek alanında iş alımı yapılacak! Çankaya Belediyesi duyurdu!

26 farklı meslek alanında iş alımı yapılacak! Çankaya Belediyesi duyurdu!

Çankaya Belediyesi personel alım ilanı yayımladı. Yayımladığı ilan ile bünyesine yeni personeller eklemek istediğini duyuran Çankaya Belediyesi 26 farklı kadroda personel alımı yapacak.

Çankaya Belediyesi yayımladığı son ilan ile bünyesindeki personel ve çalışan eksiğini gidermek için yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Alımını yapacağı personelleri 26 farklı kadroda alacağını duyuran Çankaya Belediyesi bu personeller ile bünyesindeki hizmet kalitesinin de arttırılmak istendiğine vurgu yaptı. İşçi alımında istihdam, bünyesindeki çalışan eksikliğini gidermek ve bu yen personeller ile de yaptığı işlerde hizmet kalitesini arttırmak isteyen Çankaya Belediyesi 26 farklı kadroda personel alacak. İşte detaylar…

26 farklı kadroda yeni personel

Çankaya Belediyesi yayımladığı ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. Alımını yapacağı personeller ile birçok alanda hizmet sağlamak bir fayda vermek istendiğini de ayrıca belirtti. Çankaya Belediyesi alımını yapacağı personelleri 28 yeni temizlik personeli, 6 aşçı ve 9 mutfak görevlisi/bulaşıkçı, temizlik ve çevre hizmetlerinde çöp kamyonu arkası süpürgeci alanında 75 personel, 20 otobüs şoförü ve 73 çöp kamyonu ve hafriyat kamyonu şoförü,

Yine,2 beko loder (kanal makinası) operatörü, 1 beton asfalt serme (finişer - serici) makinası operatörü, 1 yüzey (asfalt-beton) kazma makinası operatörü, 1 ekskavatör (kazma ve yükleme) operatörü, 1 silindir operatörü, 1 greyder operatörü, 1 buldozer (dozer) operatörü, 2 yükleyici (loder) operatörü, 1 paletli yükleyici (loder) operatörü, 1 forklift operatörü ve 1 beton/asfalt kesme makinası operatörü, 6 bordür ustası, 1 duvar ustası, 1 ahşap çatı ustası, 5 ahşap kalıpçı, 2 ahşap mobilya imalatçısı (marangoz), 2 inşaat boya ustası, 2 elektrik kaynakçısı, 2 sıhhi tesisat ustası ve 1 elektrik tesisat ustası olarak alım yapacağını belirtti.

Başvuru detayları

Adayların bu alanlara başvuru yapmaları için 19-22 Haziran tarihleri arasında Yıldızevler Mah. Şehir Mustafa Doğan Cad. No:60 Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri Çankaya/ANKARA adresine başvurularını şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvuru esnasında istenen şeyleri yerlerine getirmeleri belediye tarafından verilen formun eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için resmi sayfalar ziyaret edilebilir.