3 Mayıs'ta anlamlı yemek! 'Devlet'ten' referandum teşekkürü

3 Mayıs'ta anlamlı yemek! 'Devlet'ten' referandum teşekkürü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Milliyetçiler gününde 39 il başkanını Ankara'da ağırladı. Yemekte referandum sürecinde yürüttükleri başarılı çalışmalar nedeniyle il başkanlarına teşekkür eden Bahçeli, aynı zamanda koalisyon hükümeti konusunda da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Milliyetçiler gününde 39 il başkanını Ankara'da ağırladı. Yemekte referandum sürecinde yürüttükleri başarılı çalışmalar nedeniyle il başkanlarına teşekkür eden Bahçeli, aynı zamanda koalisyon hükümeti konusunda da nabız yokladı.

BEKA SORUNUNU AŞTIK

Edinilen bilgilere göre, MHP Lideri Devlet Bahçeli, ilçe kongreleri tamamlanan 39 il başkanını 3 Mayıs'ta Ankara'ya çağırdı. İl başkanlarına yemekte bir konuşma yapan Bahçeli, referandum sürecinde yürüttükleri başarılı kampanya nedeniyle teşekkür etti. Türkiye'nin Milli Mücadele günlerinden daha önemli günleri yaşadığını ve MHP'nin de üzerine düşen görevi yaptığını anlatan Bahçeli, beka sorunun aşıldığını ancak mücadelenin henüz sona ermediğini söyledi.

KOALİSYON NABZI

Öte yandan konuşmasında olası bir kabine revizyonu ile ilgili değerlendirme yapmayan Bahçeli, il başkanlarından beklentilerini  sordu. Söz alan milletvekillerinin olası bir Kabine revizyonunda MHP'nin de yer alması konusunda görüş bildirdikleri öğrenildi. Söz alan il başkanlarını dinleyen ve not alan Bahçeli'nin konu ile ilgili herhangi bir yorum yapmadığı ifade edildi.

KURULTAY TAKVİMİ

Yemekte konuşan Bahçeli'nin il kongre takvimi ile de  başkanlara bilgi verdiği ifade edildi. İl kongrelerinin tamamlanmasının önemli olduğunu anlatan Bahçeli'nin daha önce 2018 yılının kasım ayında düzenleneceğini açıkladığı olağan kurultayın bu yılın Kasım ayına çekilebileceğine ilişkin de mesajlar verdiği bildirildi.

AVAZTURK/Ali Çavuş