4 litre ayçiçek yağında 80 liralık dev indirim! Fiyatlar bir anda düştü parası olan hemen gidip alsın

4 litre ayçiçek yağında 80 liralık dev indirim! Fiyatlar bir anda düştü parası olan hemen gidip alsın

Türkiye'de yeni yıl ile birlikte en fazla fiyatı yükselen ürünler arasında yer alan 4 litre ayçiçek yağında kampanya başladı.

4 litre ayçiçek yağında 80 liralık dev indirim! Fiyatlar bir anda düştü parası olan hemen gidip alsın - Türkiye'de yeni yıl ile birlikte en fazla fiyatı yükselen ürünler arasında yer alan ayçiçek yağında marketlerinde kendilerine uygun olarak yapmış olduğu bu düzenlemelerin gerçekleştirilmesi ve indirimli fiyat avantajlarına da sahip olunması sebebiyle önemli olduğu için bu doğrultuda da bu şekilde devam edilmesi gerektiği ifade edildi.

Buna göre ise özenli bir şekilde gerçekleştirilecek işlemler sonrasında da herhangi sorunların meydana gelmeden de ihtiyaçların alınabileceği ve bu süreçte de 4 litre sıvı yağda da şok indirim yapıldığı vurgulandı. Vatandaşlar yapılan indirimden hemen faydalanmak için marketlere giderek kampanya detaylarına ulaşabilecek. Buna göre ise gerçekleştirilen indirimde son dönemlerin en büyük kampanyası da yapılmış oldu.

AYÇİÇEK YAĞINDA ŞOK İNDİRİM

Türkiye'de 4 litrelik ayçiçek yağlarına da o marketlerden büyük indirim gerçekleştirildiği ifade edilerek 4 litre Onur Bereket Ayçiçek Yağı ürünü de 119,99 TL'ye kadar düştüğü de belirtildi.

Ülke genelinde de Yudum 4 litre ayçiçek yağı fiyatı 175 TL olurken 119 TL'ye satılan da bu ürünün toplam 55 TL daha ucuz bulunduğu da söylendi. İşte kampanya detayları:

parasi-olan-simdi-alsin-aycicek-yaginda-devasa-indirim-yapildi-aycicek-yag-fiyatlarina-55-tl-indirim-yapildi.jpg

Onur Bereket markası tarafından satışta olan 4 litrelik ayçiçek yağında kampanya 136,99 TL'den 119,99 TL'ye kadar düşerek gerçekleşti. Bu doğrultuda market tarafında başlatılan bu kampanyaya büyük ilgi gösterilirken vatandaşların internet ortamından da rahat bir şekilde siparişlerini oluşturabileceği ifade edildi.