81 ilde tüm fiyatlarına indirim geldi! Akaryakıtta tabelada flaş indirim işte yeni litre fiyatları

81 ilde tüm fiyatlarına indirim geldi! Akaryakıtta tabelada flaş indirim işte yeni litre fiyatları

Türkiye'de milyonlarca vatandaş gözünü Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'a çevirirken gündemde ki gelişmeleri de takip ediyor.

81 ilde tüm fiyatlarına indirim geldi! Akaryakıtta tabelada flaş indirim işte yeni litre fiyatları - Türkiye'de milyonlarca vatandaş gözünü Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'a çevirirken gündemde ki gelişmeleri de takip ediyor. Ülke olarak çok zor bir dönemden geçerken bu süreçte de vatandaşlar günlük haberleri araştırıyor.

Rusya Ukrayna savaşının etkilerinin halen devam etmesi ve brent petrol fiyatlarında da yaşan dalgalanmaların devam ediyor olması; benzin ya da motorin fiyatlarında da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik göstermekte. Bugün ise Türkiye'de akaryakıt litre fiyatlarında indirim gelişmesi yaşandı. İşte buna göre ise motorin (mazot), benzin ve LPG'li araçlarda yeni güncel yakıt fiyatları..

Brent petrol fiyatları dalgalanmalarını sürdürürken dövizde yaşanan ufak tefek değişiklikler de fiyatları etkilemekte.

MOTORİN GRUBUNA YENİ İNDİRİM AÇIKLANDI

Ülke geneli 8 Şubat 2023 Cumartesi tarihi itibariyle geçerli olmak üzere rafine fiyatlarında değişiklik sebebiyle motorin grubuna yeni indirim geledi. 04.02.2023 Cumartesi gününden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı motorin grubunda 68 kuruş fiyat indirimi meydana geldi.

İndirim pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre

fiyatı 21,82 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 21.14 TL'den satılıyor.

Fiyatı 1,07 lira artan otogaz ise 11.99 TL'den satılıyor.