8'li tuvalet kağıdında eşsiz 60 liralık indirim! O markette bir hafta boyunca indirim devam edecek

8'li tuvalet kağıdında eşsiz 60 liralık indirim! O markette bir hafta boyunca indirim devam edecek

Türkiye'de artan gıda ve hijyen ürünleri sonrasında vatandaşların merakla araştırdığı indirim ve kampanya haberleri duyurulmaya devam ediyor.

8'li tuvalet kağıdında eşsiz 60 liralık indirim! O markette bir hafta boyunca indirim devam edecek - Türkiye'de artan gıda ve hijyen ürünleri sonrasında vatandaşların merakla araştırdığı indirim ve kampanya haberleri duyurulmaya devam ediyor. Tuvalet kağıdı özellikle 2022 yılı içerisi itibariyle fiyatı en fazla artan ürünler arasında yer alırken bu süreçte de o market tarafından büyük kampanya başlatıldı. Bu doğrultuda sepette ekstra indirim başlayan tuvalet kağıdında CarrefourSA marketten duyurular gelmeye başladı.

8'li tuvalet kağıdında sepette 60 liraya varan dev indirim gerçekleştirildi. Buna göre ise Carrefoursa marketlerde bir hafta boyunca indirimin devam edeceği belirtilirken detaylar da her zaman olduğu gibi Avaz Türk adresinde yer alıyor.

CARREFOURSA MARKETLERDE DEV İNDİRİM

screenshot-2-001.jpg

CarrefourSA marketlerin resmi internet sayfasında Selpak 8'li tuvalet kağıdı ürününün 99,90 TL'den 69,93 TL'ye düştüğü ve markette 100 TL ve üzeri alışverişleri sonrasında ise ürünün 39,90 TL'ye kadar düşeceği belirtildi.

CarrefourSA marketlerde bu hafta boyunca Selpak Tuvalet Kağıt Extra Banyo Ferahlatma 8'li ürünü 39,90 TL'den satılacak. CarrefourSA marketler tarafından yapılan açıklamada, "CarrefourSA Karta özel 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde 99,90 TL yerine 39,90 TL'den satılacağı belirtilirken kampanyanın da sadece 1 adet için geçerli olacağı da belirtildi.

Zincir marketler tarafından yaz ayından itibaren başlayan kampanyalar dikkatleri üzere çekmeye devam ederken bu süreçte de vatandaşlar bu indirimden faydalanabilecek.