Acil ihtiyacı olana anında 10 bin TL ihtiyaç kredisi Akbank'tan geldi! Hemen başvurun

Acil ihtiyacı olana anında 10 bin TL ihtiyaç kredisi Akbank'tan geldi! Hemen başvurun

Bankalar müşterilerinin yüzünü güldürmek için kampanyalar düzenlenmeye devam ederken Akbank ihtiyacı olan vatandaşa yetişecek bir kampanya duyurusunda bulundu.

Bankalar Şubat ayının gelmesinin ardından müşteriler için kampanya duyuruları yapmaya devam ederken Akbank duyurdu. Yeni yılın gelmesinin ardından zamlar da peş peşe gelirken aynı zamanda yükselen enflasyon oranı da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması noktasında ekonomik anlamda cebini yaktı.

Kış aylarının gelmesi ve fiyatların artmasının ardından hem ödemelerine hem de ihtiyaçlarına yetişmekte güçlük çeken vatandaşlar bankalara yüzünü döndü. Vatandaşlar ihtiyaçları için bankaların kampanyalarını incelemeye devam ederken Akbank yüzde 0 faizli 10 bin TL ihtiyaç kredisini duyurdu.

AKBANK'TAN 10 BİN TL'YE VARAN KAMPANYA KREDİSİ!

Resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusunda bulunan Akbank mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olan vatandaşlar için yüzde 0 faizli 10 bin TL'ye varan kredi imkanı sunacağı belirtildi. Akbank tarafından resmi internet sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusunda ''Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 10.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan!'' ifadelerine yer verildi.

Bankalar müşterilerinin yüzünü güldürmek için kampanyalar düzenlenmeye devam ederken Akbank ihtiyacı olan vatandaşa yetişecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Akbank tarafından yapılan kampanya duyurusunda detaylara ve kampanya koşullarına yer verilirken açıklamada ''Kampanyadan 1.02.2022 – 28.02.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.'' ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURU KOŞULLARI AÇIKLANDI!

Akbank tarafından yapılan kampanya duyurusu oldukça dikkat çekerken ihtiyaçlarına yetişmek için kampanya başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar kampanya detaylarını oldukça merak etti. İlk defa Akbank müşterisi olacak vatandaşlar için geçerli olan kampanyada koşullar şu şekilde belirtildi;

  • Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 20.03.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.
  • 20.03.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.03.2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.
  • Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.
  • Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.
  • Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.
  • Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.
  • Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 17.10.2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbanklı olan katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır.