Adriana Lima küllerinden yeniden doğdu! Kışkırtıcı parfüm reklamı ile baş döndürecek!

Adriana Lima küllerinden yeniden doğdu! Kışkırtıcı parfüm reklamı ile baş döndürecek!

Victoria Secret meleği Adriana Lima eski enerjisine kavuştu. Doğum kilolarından kurtulan seksi model sahalara geri döndü. İşte o haber..

Baştan çıkarıcı güzelliği ile her erkeğin rüyası olan Victoria Secret's Meleği Lima, farklı bir konseptle fırtına gibi esmeye devam edecek.

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Lima, henüz 15 yaşındayken bir modellik yarışmasına girip yarışmada başarılı olur. Uluslararası platformda ikinciliğe ulaşan Lima dikkat çeker. Henüz 16 yaşındayken New York'a giderek burada dünya devi modellik ajansları ile anlaşmalar imzalar. Yaşının üzerindeki performansı, kusursuz vücudu, cazibesi ve podyumu taşıyabilmesi onu zirveye ulaştırır.

Her giydigi kıyafeti kusursuz taşıyan mavi gözlü model her girdiği ortamda ilgiyi de üzerine çekmiştir. Yıl 1999'u gösterdiğinde Victoria's Secret ile anlaşmayı imzalayarak dünyaca tanınır biri haline gelir. Baş döndüren Victoria Secret's Meleklerinin en gözde modeli olarak 2018 yılına kadar podyumda yer alır.

EN ÇOK KAZANAN MELEK!

Lima, 19 yıl boyunca bu görevi sürdürmüş kendi alanında büyük başarılara imza atmıştır. Öyle ki 2017 yılında gelmiş geçmiş en değerli Victoria Secret meleği seçilmiştir. Kariyer yaşantısında yalnızca buna odaklanmamış. Popüler markalarla anlaşmalar yaparak makyaj ve moda firmalarıyla da görüşmeler gerçekleştirmiştir.

Reklam filmlerinde rol almış yıldan yıla düzenlenen kampanyalara katılarak afişlerde boy göstermiştir. Başarısı ve ona gelen teklifler o kadar çok artar ki 2014 yılında en çok kazanan model olma ünvanına sahip olur. 2016 yılına gelindiğinde Lima'nın yıllık kazancı 10 milyon dolara ulaşır.

YENİDEN EFSANE OLMAYA HAZIRLANIYOR!

adriana-lima-kullerinden-yeniden-dogdu-kiskirtici-parfum-reklami-ile-bas-dondurece.jpg

2021 yılında tanıştığı film yapımcısı Andrea Lemmers ile ilişkisi devam eden Lima 41 yaşındadır. 3.çocuğunu kısa bir süre önce dünyaya getirir. Hamilelik sürecinde dahi kırmızı halıları terk etmemiş, doğum kiloları sebebiyle görüntüsü magazin basının da geniş yer bulmuştu. Doğum sonrasında hızla aldığı kiloları veren Lima yeniden hızlı bir dönüş yaptı. Eski standartlarını yeniden yakalayan Lima için en çok merak edilen yeniden mesleğine dönüp dönmeyeceği oldu. Kısa süre önce kendi sosyal medya hesabı üzerinden bu konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

KIŞKIRTICI BİR REKLAM TEKLİFİYLE DÖNÜYOR!

Victoria Secret's "Heavenly Eau De Parfum" ismini verdiği kokunun tanıtım yüzü olacak. Reklamlarında Adriana Lima oynayacak. O açıklamada “Bu ortaklıktan yıl boyu haberler almaya devam edeceksiniz” yazıyordu.

Pek çok kişi Victoria Secret defilesinin 4 yıl aradan sonra yeniden döneceği söylüyor. Bu da sürpriz bir şekilde Adriana Lima'nın yeniden sahalara dönme ihtimalini yükseltiyor. Fakat konu üzerine henüz bir açıklama yapılmadı.