Afra Saraçoğlu bu kez turnayı gözünden vurdu! Milyonluk reklam anlaşmasına imza attı!

Afra Saraçoğlu bu kez turnayı gözünden vurdu! Milyonluk reklam anlaşmasına imza attı!

Magazin gündeminden adı düşmeyen ünlü isim Saraçoğlu turnayı gözünden vurdu. Finale doğru adım adım ilerleyen dizisi bitmeden milyonluk reklam anlaşmasına imza attı.

Başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu şimdilerde Yalı Çapkını isimli dizisi ile ön plana çıkıyor. Star TV'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizinin başrol oyuncusu olan Saraçoğlu, Seyran karakterine can veriyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve kendi gününde izlenme rekorları kıran dizi beğenilerek takip ediliyor.

Dizi ve film projelerinde de yer almış olan Afra Saraçoğlu'nun bu çıkışı ile birlikte fark edilmeye başlaması doğal hale geldi. Farklı proje tekliflerinin biri gidip biri gelirken Saraçoğlu bu kez giyim firması ile anlaşma imzalama kararı aldı.

REKLAM ÇEKİMİNDEN NE KADAR ALACAK?

afra-saracoglu-bu-kez-turnayi-gozunden-vurdu-milyonluk-reklam-anlasmasina-imza-atti.png

İddia edilene göre Afra Saraçoğlu yeni reklam filmi için 10 milyon TL'ye imza attı. Hangi firma ile anlaşma yaptı? Bu büyük projesinin konsepti nasıl olacak? Henüz kendinden bir bilgi paylaşımı yapılmadı fakat bir giyim firması ile anlaştığı biliniyor.

Rekor rakamdaki bu reklam anlaşması onun oyunculukta gösterdiği ses getiren başarısının izi olarak kabul ediliyor. En beğenilen kadın oyuncular arasında seçilen sosyal medya tarafından da yakından takip edilen Saraçoğlu hem dizi yapımları hem film projeleri ile ön plana çıkıyor.

BU KEZ KOZMETİK MARKASI DEĞİL!

Kısa süre önce dizisi devam ederken Garnier markası ile anlaşma yapmış ve kozmetik ürün tanıtımında reklam yüzü olmayı kabul etmişti. Ancak bu seferki anlaşma daha farklıydı. Anlaşma sonrası çekimlerin başlayacağı reklam için elde edeceği rakam dudak uçuklattı.

YENİ KOLEKSİYONUN TANITIM YÜZÜ OLACAK!

Konu ilgili detaylı haber Birsen Altuntaş'ın paylaşımı ile ortaya çıktı. Afra Saraçoğlu'nun ünlü tekstil markası Defacto'nun reklam yüzü olacağı söyleniyor. Yeni koleksiyonunda Afra Saraçoğlu ile anlaşma planlanmış. Afra Saraçoğlu bu reklam sözleşmesi ile 10 milyon TL kazanacak. Henüz kendinden konuyla ilgili bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen Birsen Altuntaş'ın aktardığı haberin detayında bu bilgiye de yer verildi.