Aile dizisinde büyük hata! Kıvanç Tatlıtuğ’un sahnesi görmezden gelinemedi! İşte o anlar…

Aile dizisinde büyük hata! Kıvanç Tatlıtuğ’un sahnesi görmezden gelinemedi! İşte o anlar…

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı sevilerek takip edilen Aile dizisi yeni bölümü ile yine ekranlara damga vurdu. Dizinin dün akşamki bölümünde yapılan hata izleyicinin gözünden kaçmadı. İşte detaylar…

Kısa süre önce Show TV'de yayınlanan ve 5.bölümü ile ekranlara gelen Aile dizisi, Ay yapım imzalıdır. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini oynadığı dizide yapılan çekim hatası çok konuşuldu.

Dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Eko’nun vurulduğu sahnelerde intikam amacıyla hırslanan Aslan kadraja girdi. Evden çıkmak üzereydi. Bu sırada annesiyle konuşuyordu. Annesiyle konuşurken taktığı gözlük ile sahnenin devamında helikopterden inerken taktığı gözlük farklıydı.

Birbirini takip eden sahneler olduğu için gözlükte yapılan ani değişiklik dikkatli seyircilerin de gözleminden kaçmadı. O anlar fotoğraflanarak sosyal medyada paylaşıldı.

AYNI DİNAMİZMİ KORUYOR!

Öte yandan dizinin başlangıcında verdiği heyecanlı ve hızlı tempo 5. ve son bölümünde de hiç düşmeden devam ediyor. Her bölümü ile ilgi toplayan dizi takipçilerinden de olumlu yorum alıyor.

DÜN AKŞAM REYTİNGLER ALTÜST OLDU!

aile-dizisinde-buyuk-hata-kivanc-tatlitugun-sahnesi-gormezden-gelinemedi.jpg

Aile dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde reyting sıralamaları belli oldu. ABD 9.16 izlenme aldı. İzlenme payı ise 24.88'di. ABC1 seviyesinde 9.91 izlenme oranı aldı. İzlenme payı 21.39'du. Totalde 5.53 izlenme aldı. İzlenme payı 3 kategoride de birinciliğe erişmesini sağladı.

Kendi gününde yayınlandığı anda listelerin ilk sırasına yerleşen reyting sıralamalarında ise birincilik tahtını bırakmayan Aile dizisi Twitter'da TT oldu. Twitter Türkiye hesabında 9 saat 20 dakika boyunca sıralamasını düşürmeden gündemde kalabildi.

AİLE DİZİSİ TÜRÜ, KONUSU, UYARLAMA MI?

Aile dizisi ilk kez 7 Mart 2023 tarihinde yayınlanmıştır. Dram temalı olarak ekranlara yansıtılan dizi Kerem Çatay yapımcılığında ekrana geliyor. Yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız üstleniyor.

Aile dizisi Amerikan yapımı uyarlama bir dizidir. 1999 ve 2007 yılları arasında damga vurmuş popülerliğini tüm dünyaya ispatlamıştı The Sopranos dizisinden uyarlanarak TV'ye aktarılmıştır.

Dizinin konusu ise New jersey'de yaşayan Amerikan, İtalyan mafya ailesinin patronu Tony Soprano'nun yaşantısını ele alıyor. Adalet ve dostluğun, suç ve şiddetin arasında denge kurma mücadelesinde verilen tüm çaba ana karakter üzerinden aktarılıyor.