AK Parti'den aday olan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'dan skandal paylaşım!

AK Parti'den aday olan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'dan skandal paylaşım!

AK Parti İzmir 1'inci bölgeden milletvekili aday adayı olan türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın dün söylediği, "Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na (İBB) da, AK Parti Genel Başkanlığı'na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı'na da milletim getirdi. Onlar 'Tamam' derse, kenara çekiliriz" sözlerine yanıt olarak paylaşılan "TAMAM" tweetleri, tüm dünyada konuşulmaya devam ediliyor.

AK Parti'den milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de, kişisel Instagram hesabından "Tamam" furyası skandalına katıldı.

İdo, Instagram'daki hikaye bölümüne "Tamam Tamam" diye yazıp bir video atarken, bir başka hikayesinde ise "Tamam tamam" diyerek, çalan müziğe eşlik etti.

Babasının AK Parti'den adaylığının aksine, İdo'nun "tamam" paylaşımı ise dikkat çekti.

MİTİNGE KATILMIŞ, İDO'DAN BAHSETMİŞTİ

İbrahim Tatlıses, AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerine dair başlattığı mitinglerin ilki olan İzmir mitinginde Erdoğan tarafından sahneye çıkarılmıştı.

640xauto-006.jpg

Tatlıses, mitingde sahneye çıkarak bir anısını anlatmış ve oğlu İdo'dan bahsetmişti. Tatlıses, “Ben bu insanın neyine tavım biliyor musunuz? İdo doğmuştu, iki aylıktı. Belediye başkanıydı İstanbul'da. Dedim ki ‘Sayın başkanım, bizim evimizde, koca villamız var ama üşüyoruz. Doğalgaz bağlanmış ama bizde yok.' Dedim ki ‘İdo iki aylık, üşüyor.' 10 dakika sonra aradı dedi ki ‘Yokmuş ama ben kendi şeyimden vereceğim.' Doğalgazımız bağlandı ve İdo üşümekten kurtuldu” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Tatlıses’in bu anlattığı anısında oğlu İdo’nun 2 aylık değil 2 yaşında olduğu anlaşılmıştı.