Akbank promosyon için beklenen imzayı attı Türkiye rekoru kırıldı! 36 bin TL müjdesi

Akbank promosyon için beklenen imzayı attı Türkiye rekoru kırıldı! 36 bin TL müjdesi

Bankaların promosyon yarışı tüm hızı ile devam ederken emeklilere maaş promosyonu kadar kurumlarla da memur maaş promosyon süreci de dikkat çekiyor. 2023 yılının en yüksek promosyon rekoru kırıldı.

Akbank promosyon için beklenen imzayı attı Türkiye rekoru kırıldı! 36 bin TL müjdesi... Bankaların promosyon yarışı EYT müjdesinin açıklanması ile büyük bir hız kazanmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklama ile Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası için düzenlemenin haftaya geleceğini açıkladı.

EYT'lilere ilk maaş ödemesi için 1 Mart 2023 tarihi açıklanırken bu tarih öncesi ilk EYT promosyonu kampanyasını açıklayan banka Denizbank oldu. Denizbank EYT'lilere promosyon kampanyası olarak açıkladığı fırsat ile normal maaş promosyonu rakamına ek 2.500 TL EYT ek promosyonu ödeyeceğini açıklamıştı.

AKBANK YENİ PROMOSYON SÖZLEŞMESİ İMZALADI RAKAM 36 BİN TL'Yİ AŞTI!

EYT çıktığı anda emekliye maaş promosyonu için 20 bin TL rakamı telaffuz edilmeye başlanırken Akbank tarafından açıklanan yeni maaş promosyonu sözleşmesi emeklilere umut oldu. Bankalar bir yandan EYT yasası öncesi emekli promosyonu için çalışmalara başlarken bir yandan da kurumlarla maaş promosyonu anlaşmaları imzalanıyor. Bu kurumlardan biri de Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü oldu. Atılan imza ile promosyon rekoru kırılmış oldu.

ESKİŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PROMOSYON ANLAŞMASI KAÇ TL?

Resmi kurumlar ile bankalar arasında promosyon anlaşmaları imzalanmaya devam ederken Eskişehir Sağlık Sen, Akbank ile Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü arasında yeni bir promosyon anlaşması imzalandı. İmzalanan anlaşma kapsamında Akbank kurumda çalışan personele 36 bin TL promosyon ödeme sözü verildi.

akbank-sozlesme-personeli.jpg

Eskişehir Sağlık - Sen tarafından yapılan açıklamada "İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Kurumlarda Göreve Yapan Sağlık Çalışanlarımızın Promosyon Ücretleri Maaş Hesaplarına yatmıştır" ifadelerine yer verildi. Promosyon için tek seferde 36 bin TL ödeme yapılacağı ilan edilirken Akbank'a teşekkür edildi.