Akbank sınırlı sayıdaki kampanyasını duyurdu! 3 Ay 2 bin kişiye ücretsiz verilecek!

Akbank sınırlı sayıdaki kampanyasını duyurdu! 3 Ay 2 bin kişiye ücretsiz verilecek!

Milyonlarca Akbank müşterisi için geçerli yeni bir kampanya duyurusu yapılırken Akbank tarafından yapılan kampanya duyurusuna bir yenisi daha eklendi.

Ocak ayı sona yaklaşırken bankalar kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bankalar tarafından düzenlenen kampanyalar resmi internet siteleri üzerinden duyurulurken Akbank'tan 2 bin kişi ile sınırlı yeni bir kampanya duyurusu geldi. Akbank'ın müşterilerine özel kampanyası dikkat çekti. Detaylar Akbank resmi internet sitesi üzerinden açıklanırken katılım koşulları belirtildi.

Milyonlarca Akbank müşterisi için geçerli yeni bir kampanya duyurusu yapılırken Akbank tarafından yapılan kampanya duyurusuna bir yenisi daha eklendi. Akbank tarafından düzenlenen kampanyanın 15 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olacağı duyurulurken detaylar Akbank müşterileri tarafından merak konusu oldu.

AKBANK KAMPANYA DUYURUSU DİKKAT ÇEKTİ!

Akbank kampanya duyurusu doğrultusunda 299 TL değerindeki 3 aylık Uppy Premium kodunun ücretsiz verileceği belirtildi. Sadece 2 bin kişi ile sınırlı olan bu kampanyanın katılım koşulları ücretsiz üyelik isteyen Akbank müşterileri tarafından merak edilirken Akbank resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusunun detaylarına yer verdi. Kampanya duyurusu doğrultusunda 3 aylık ücretsiz üyelik verileceği belirtildi.

3 AY ÜCRETSİZ VERİLECEK!

Akbank kampanya duyurusundan ''Akbank müşterileri, Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar’da Düşyeri Uppy Kampanyası sayfasından kişiye özel 299 TL değerindeki 3 aylık Uppy kodunu alarak kampanyadan faydalanabilir.'' ifadeleri ile bahsetti. Kampanyaya katılım koşullarını sıralayan Akbank şu ifadelere yer verdi;

  • Kampanya 15 Şubat 2023’e kadar geçerlidir.
  • Akbank müşterileri, Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar’da Düşyeri Uppy Kampanyası sayfasından kişiye özel 299 TL değerindeki 3 aylık Uppy kodunu alarak kampanyadan faydalanabilir.
  • Hediye kodunuzu www.uppyforkids.com ’da yer alan Premium Kodu alanından girerek üyeliğinizi başlatabilirsiniz.
  • Alınan kod, 28.02.2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir, kodlar kişiye özeldir ve tek kullanımlıktır.
  • Kampanya 2.000 kişi ile sınırlıdır. Kodu kullanan müşteri sayısı belirlenen limite ulaştığında kampanya durdurulacaktır.
  • Herhangi bir nedenle kampanyanın öngörülen son tarihten önce bitmiş olmasından ya da limitin dolmasından ötürü Akbank sorumlu tutulamaz.
  • Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
  • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Banka kampanya duyurularından anında haberdar olmak için avazturk.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.