Ali Koç ipini çekti! Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona eriyor 3. İsmail Kartal dönemi başlıyor

Ali Koç ipini çekti! Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona eriyor 3. İsmail Kartal dönemi başlıyor

Ezeli rakibi Galatasaray ile yaptığı karşılaşmada evinde kaybeden ve şampiyonluk yarışında 4 puan geride olan Fenerbahçe'de teknik direktörlüğü değişikliği olacağı iddia edildi.

Türkiye'nin en büyük kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe son dönemde sahada oynadığı futbolla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya başlamıştı. Özellikle de süper ligde son oynadığı maçta Ümraniyespor'u deplasmanda 2 - 1'lik skorla geçmesine rağmen Fenerbahçe oynadığı futbolla tepki çekmişti.

Maçın ardından Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında oluşan gerilimin daha da arttığı iddia edildi. Konu hakkında yeni açıklama Serdar Ali Çelikler tarafından yapıldı. Ünlü futbol yorumcusu Çelikler Jesus'un ipinin çekildiğini iddia etti.

JESUS'UN İPİ ÇEKİLDİ Mİ, FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ Mİ YAPACAK?

Çelikler canlı yayında yaptığı açıklamasında "Hocayla başkan arasında kriz var, Jesus'la Ali Koç arasında çekişme, sıkıntı var. Birbirlerine laf atıyorlar. Bu kriz 'Elin Portekizlisi' açıklamasından önce mi oldu sonra mı oldu bilemiyoruz.

Yönetim içerisinde 'Jorge Jesus'u gönderelim İsmail Kartal'ı geri getirelim' sesleri var. Eğer Jesus istifa etmiyorsa saha içerisinde görevini yapmalı. Ali Koç'la Jorge Jesus'un öpüşüp barışması lazım. Sezon sonuna kadar sulh ilan etmeleri gerek. Başkanın da hocanın da çıkar birlikteliği var. Eğer krize devam ederlerse Jesus sezon sonunda, Ali Koç ise 1 sene sonra gider" diyerek ikili arasında sulh olmazsa İsmail Kartal'ın geri gelebileceğini iddia etti.