Ali Sunal'ın deprem yorumu dinamit etkisi yarattı! "Dönmeyeceğiz" açıklaması sonrası komedi programı elinde patladı! Meğer…

Ali Sunal'ın deprem yorumu dinamit etkisi yarattı! "Dönmeyeceğiz" açıklaması sonrası komedi programı elinde patladı! Meğer…

Rahmetli oyuncu Kemal Sunal'ın biricik oğlu Ali Sunal babasının izinde ilerliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show programına sunuculuk yapan Sunal, medyaya verdiği son konuşmada programın bitebileceğine yönelik açık kapı bıraktı.

BKM imzalı Güldür Güldür Show programı ilk kez FOX TV'de yayınlanmış ardından Show TV'ye geçmiştir. İlk bölümü 2013 tarihinde yayınlanan program 326.bölümü ile ekranlarda seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Programın sunuculuğunu yapan Ali Sunal geçtiğimiz günlerde canlı yayında bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklama ucu açık bir konuşma olarak kabul edildi. Pek çok kişi onun programdan ayrıldığını bir çoğu da kovulduğunu iddia etti.

“NORMALE DÖNMEYECEĞİZ!”

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ili derinden etkileyen deprem sonrasında medya sektörü konuya daha çok duyarlı hale geldi. Ali Sunalda geçtiğimiz haftaki program açılışı sırasında bu konuya derinlemesine yer verdi. Yaşamını yitiren onlarca vatandaşa dikkat çekerek; “Artık biz bu normale dönmeyeceğiz” dedi. konuşmasına devamında ise:

“bundan sonra normal olan tüm sorumluluklardan vatandaş olarak hesap sormalıyız.”diyerek ekledi. Onun bu çıkışı sonrası Twitter'da ortalık karıştı.

İDDİA ASILSIZ HABER ÇIKTI!

ali-sunalin-deprem-yorumu-dinamit-etkisi-yaratti-donmeyecegiz-aciklamasi-sonrasi-komedi-programi-elinde-patladi-meger.jpg

Sunal’ın konuşmasının ardından Show TV ile tüm bağlarını kestiği söylendi. Bu asılsız iddia magazin sayfalarında bir anda yayılınca ünlü sunucudan yanıt gecikmedi. Yapılan açıklamada tüm bu iddiaları yalanlayan Sunal, şu sözlere yer verdi: “Programdan ayrıldığıma yönelik asılsız bir bilgi yayılmıştır. Bir yere gittiğim yok, bana git diyen de yok. Kanalın bir parçası olmaktan dolayı her zaman gurur duydum. Programımızla devam etmekteyiz. Hepinize sevgi ve saygılar dilerim” dedi.

Sunal, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Güldür Güldür resmi hesabı ile Show TV'nin resmi hesabına etiketlemeyi ihmal etmedi. Ali Sunal tarafından 26 Mart tarihinde yapılan bu açıklama yaklaşık bir haftadır etrafta dolaşan kovulma iddialarına yönelik en net cevabı oldu.