Alışverişe çıkmadan mutlaka okuyun, QR kod ile ödeme yapan herkes 100 TL kazanabilir!

Alışverişe çıkmadan mutlaka okuyun, QR kod ile ödeme yapan herkes 100 TL kazanabilir!

Yeni teknolojileri destekleyen ve kullanan Ziraat Bankası’ndan QR ödemelerine ödül verileceğine ilişkin bir açıklama geldi. İşte Ziraat Bankası’nın kampanyasının detayları…

Bankaların sıklıkla düzenlediği alışveriş kampanyaları, şimdilerde vatandaşların dikkatini çekmeye başladı. Çünkü alışverişlerde indirim ya da diğer avantajlar ortaya çıkaran bu kampanyalar, alışverişi daha keyifli hale getirdi. Sadece sektörel birliktelikler gerçekleştirmeyen bankalar ise, yeni teknoloji ödemeleri kapsamında çeşitli hediyeler vermeye başladı.

Son dönemlere geçirdiği teknolojik dönüşüm ile herkesi şaşırtan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu dönüşümün avantajlarını müşterileri ile paylaşmaya başladı. Bu kapsamda devreye soktuğu QR kod ya da Karekod ödemelerine hediye TL vermeye başlamış olan Ziraat Bankası, bu kapsamda hazırladığı kampanyanın detaylarını yazılı olarak kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDA QR ÖDEMELER 100 TL KAZANDIRIYOR

ziraat-bankasinda-qr-odemeler-100-tl-kazandiriyor-2.jpg

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, Bankkart Mobil ya da Ziraat Mobil aracılığıyla POS’ta QR ödeme kullanılan 100 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. Kampanya için Bankkart Mobil’den kampanyaya katılım şartı getiren Ziraat Bankası, kampanyanın yalnızca 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu belirtti. Ziraat Bankası’nın kampanyaya ilişkin gerçekleştirdiği duyuruda ise; “QR (Karekod) ödeme kullanılarak 100 TL ve üstü yapacağınız her alışverişinize 10 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecektir” ifadeleri yer aldı.

ÖDEMELERİN PEŞİN VEYA TAKSİTLİ OLMASINA İZİN VERİLİYOR

Kampanyası kapsamında belirlediği şartlara ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştirmiş olan Ziraat Bankası, kampanya süresi boyunca QR ödeme ile yapılan alışverişlerin peşin ya da taksitli olabileceğini belirtti. Kampanyaya yalnızca bireysel Bankkart müşterilerini dahil eden Ziraat Bankası; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi. Kampanya kapsamında kazanılan ödüllerin anında yükleneceğini taahhüt eden Ziraat Bankası, QR ödemenin nasıl yapılacağına ilişkin ise şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“QR ile Ödeme yapmak için; QR ile ödeme yapacağınızı görevliye iletin. Bankkart Mobil'de ‘Ödemeler’ menüsündeki Ödeme'yi seçin ve POS ekranındaki barkodu Bankkart Mobil'deki ödeme ekranına okutun. Ödemede kullanacağınız kartı Bankkart Mobil'den seçin ve onay vererek ödemeyi tamamlayın.”