Almanya ile Rusya arasında kılıçlar çekildi! Nükleer silahlar devrede: Rusya füzeleri ile tehdit ettiler

Almanya ile Rusya arasında kılıçlar çekildi! Nükleer silahlar devrede: Rusya füzeleri ile tehdit ettiler

Dünya adeta büyük bir çalkantılı süreç içerisinde ike Rusya Ukrayna savaşı sonrası Almanya'dan inanılmaz bir hamle geldi. Almanya Adalet Bakanı Marco Buschmann, Rusya Devlet Başkan Viladimir Putin'in tutulanması hakkında açıklama yaptı.

Rusya Ukrayan savaşı üzerinden 1 yıl geçmiş iken geçtiğimiz günlerde Rusya'nın Batı'nın savaş yanlısı olması ile ilgili olarak Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamaları ile adeta hareketli bir siyasi süreç işlerken Almanya bu konuda ilginç bir hamle yaptı.

61fbe7384e3fe110608035d2.webp

Almanya Adalet Bakanı Marco Buschmann, Rusya'nın Almanya'ya girme gibi bir düşüncesi olması halinde olası hamlelerini açıklayarak Rusya Başkanı Putin'in tutuklanabileceğini belirterek, 'Almanya, Başkan Putin'in Alman topraklarına girmesi halinde onu tutuklamak ve UCM'ye teslim etmekle yükümlü olacaktır' ifadelerini kullandı.

Bu ifadelerin ardından Rus bir Gazeteci adeta dünyayı ayağa kaldıran bir açıklama yaparak, Putin'in tutuklanması sonucunda Rusya'nın Almanya'ya olasıı bir füze atacağını ve nükleer silah kullanabileceğini belirten ifadelere yer verdi.1646298578ucaksavar.jpg

SAVAŞ İLANIDIR

Rus gazeteci Vladimir Solovyov, Almanya Adalet Bakanı Marco Buschmann'ın açıklamalarına atıfta bulunarak, "Genel olarak, Alman pislik, adalet bakanı gibi buna cüret eden herhangi bir yapı ya da herhangi bir ülke... Bilsinler ki, bu kararı uygulamaya yönelik her türlü girişim savaş ilanıdır!"dedi.

Solovyov, "Yani, Putin'i tutuklamaya yönelik herhangi bir girişim, Rus halkının kendisini çok açık bir şekilde ortaya koyan iradesine karşı gelmektir. Bu girişim, füze saldırısıyla sonuçlanmalıdır!" diye konuştu.

Rusya'nın nükleer başlık taşıma kapasitesine sahip kıtalararası balistik füzelerine değinen Slovyov, "O aptal adalet bakanı, Sarmat füzeleriyle tanışmalı. Yaptıklarını meşru gören soysuzların her biri sorumlu tutulmalıdır!" ifadelerini kullandı.