Altı adımda estetiksiz doğal botoks etkisi ile 10 yaş gençleşin!

Altı adımda estetiksiz doğal botoks etkisi ile 10 yaş gençleşin!

Güzelleşmek ve gençleşmek için doktorlara tonlarca para vermeyin. İlerleyen yaşa rağmen daha genç ve dinç bir görünüm elde etmek isteyenlerin uygulayabilecekleri doğal ve pratik 6 adımlı güzellik sırrını sizler için derledik…

Kusursuz bir yaşlılık dönemi daha dinç ve dinamik bir cilt görüntüsü imkansız değil. Genç görünebilmek için onlarca estetik ameliyat geçirmek bıçak altına yatmak gerekmiyor. Botoks etkisi sunan o altı güzellik sırrı uzman isimler tarafından tek tek paylaşıldı.

Daha genç görünmek için uygulanabilecek basit cilt bakım tavsiyeleri ile doktorlara tonlarca para saçmaya gerek kalmıyor. Yaşlanmayı geciktirecek olan o yolları bilmek ve düzenli olarak uygulamak yeterli oluyor.

6 MADDE DE DOĞAL BOTOKS ETKİSİ

alti-adimda-estetiksiz-dogal-botoks-etkisi-ile-10-yas-genclesin.png

Diri ve genç bir görünüm elde edebilmek için uzmanlar tarafından paylaşılan 6 farklı güzellik sırrını sizler için derledik.

1.BUZ KOMPRESİ

Topluluğa girmeden önce pratik bir şekilde uygulanabilecek o tüyo yüzdeki şişkinlikleri azaltarak gözenekleri sıkılaştırıcı etki sağlıyor. Yalnızca 15 saniyelik o işlem istenen botoks etkisini veriyor. Bir kase buz dolu suyun içerisine yüzüğü 15 saniye daldırıp çıkarmak yeterli geliyor. Farkında olmadan yüzde biriken toksinler şişkinlikler ve iltihaplanmalar azalacak gözenekler sıkışarak kapanacak daha yumuşak bir doku elde edilebilecek.

2.ŞEKER VE TUZA ELVEDA!

Vücutta şişliğe ve yaşlılığa sebep olan en önemli etken şeker ve tuz insanlar farkında değiller fakat yapılan çalışmalar tuzun cildi kuruttuğu ve yüzdeki şişkinliğe sebep olduğunu ortaya çıkarıyor. Şeker kullanımı ise şekeri seviyesini doğrudan etkileyerek yüzdeki kolajen ve elastini paramparça hale getiriyor. Alternatif olarak sofra tuzu yerine pembe tozun kullanılması öneriliyor.

Eğer şeker kullanılması gerekiyorsa doğal olarak bal, hurma şekeri ya da akçaağaç şurubu tercih edilebilir.

3.SİGARA VE ALKOLÜ BIRAKIN!

Sağlığa zararlı olan sigara vücutta hızlı yaşlanmaya da sebep oluyor. Hem kendine hem çevreye zarar veren bu etki yaşlanmayı iki katı hızla artırıyor. Gittikçe kırışıklaşan ve mat bir cildiniz varsa muhtemelen arka planda içilen sigaraların etkisi yatıyor. Hücreler sıkışıyor, çalışamıyor ve oksijene ihtiyaç duyuyor. Alkol kullanımı bu etkiyi daha da artırıyor. Susuz kalan bir cilt her zaman için daha çok sarıya yakın kremsi ve solgun bir görüntüye sahip oluyor.

4.YAZ KIŞ GÜNEŞ KREMİ KULLANIN!

Kurtarıcı güneş kremi kapalı havalarda dahi muhakkak kullanılmalı. Yaz ve kış SPF ürününü kullanmak tavsiye ediliyor. UV ışınlarına karşı koruyucu etki oluşturuyor.

5.GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAKIN!

Her ne kadar önemsiz görünse de güneş gözlüğü şaşılık riskini ortadan kaldırırken gözlükçüye gitmeye gerek kalmadan genç bir görüntü elde edebilmeyi sağlıyor.

6.İYİ BİR GECE UYKU GEREKİYOR!

Tüm bunların dışında muhakkak ki doğru zamanda iyi bir gece uykusu almak gerekiyor. Uyku vücudun tamir edilmesini ve kendini yenilemesini sağlıyor. Uyku sırasında kan akışı artıyor ve bu sayede sarkma belirtileri önlenerek kolejin üretimi destekleniyor.