Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi  177 personel alacak! Lise, lisans, önlisans mezunları başvurabilir!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 177 personel alacak! Lise, lisans, önlisans mezunları başvurabilir!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi büro personeli, tekniker, teknisyen, sağlık teknikeri, koruma ve güvenlik görelisi, destek personeli kadrolarında alımlar yapacak.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi çeşitli kadrolarda 177 personel alımı alacak. Alımlar için kadrolara göre lise, önlisans ve lisans mezunları başvuruda bulunabilecekler.

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMINA AİT AÇIKLAMALAR:

Açıklama ve Şartlar:


a) Başvuracak adayların; 4. maddedeki şartlar ile aşağıda belirtilen şartları ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekmektedir.

b) İlanımızdaki koruma ve güvenlik görevlisi kadrosu dışındaki tüm kadrolar için 01.01.1988 tarihi ve sonrası doğumlu olmak,

c) Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosu için 01.01.1994 tarihi ve sonrası doğumlu olmak,

d) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

e) İlanımızdaki erkek adayların başvurabileceği destek personeli (temizlik ve şoför) kadrosu dışındaki tüm kadrolarda erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak veya muaf olmak veya tecilli olmak,

f) Destek Personeli (Temizlik ve Şoför) kadrolarına müracaat edecek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak. (İlan başvuru tarihi itibariyle askerliğini yapıyor olanlar başvuru yapamazlar.)

g) Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

h) 2022 KPSS’ye girmiş olmak. (Lisans mezunlarında KPSS-P3, Ön lisans mezunlarında KPSS-P93, Ortaöğretim mezunlarında KPSS-P94 puanı esas alınacaktır. Kişinin başvurduğu pozisyon için aranan mezuniyet düzeyine göre KPSS puan türüne sahip olması gerekmektedir.)

i) İlan edilen pozisyonların kadro sayısının 5 (beş) katı kadar YEDEK aday belirlenecektir.

screenshot-20.jpgscreenshot-21.jpgscreenshot-22.jpgscreenshot-23.jpgscreenshot-24.jpgscreenshot-25.jpgscreenshot-26.jpg

Başvuru Şekli, Yeri ve Zamanı:

a) Başvurular sadece internet üzerinden https://aybu.edu.tr/pdb adresindeki ilgili duyuru metninde linki bulunan AİBS (AYBÜ İlan Bilgi Sistemi) üzerinden kabul edilecektir.

b) Başvurular 15.03.2023 tarihinde başlayacak 29.03.2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

c) Başvuruda istenilen tüm belgeler AİBS’ye pdf olarak yüklenecektir.

d) Adayların AİBS’de yer alan başvuru bilgilerini doldurmaları, istenilen belgeleri sistemdeki uyarılar doğrultusunda ilgili alanlara yüklemeleri ve en altta yer alan “Başvurumu Tamamla ve Gönder” butonuyla başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

e) Sistem üzerinden tamamlanmayan, taslak durumunda kalan başvurular kabul edilmeyecektir.