Ankara'da çalışmak isteyenlere müjde: MSB ve TSK'nın Ankara Merkez Teşkilatı'na 105 personel alınacak: Tek şart var! İşte detay

Ankara'da çalışmak isteyenlere müjde: MSB ve TSK'nın Ankara Merkez Teşkilatı'na 105 personel alınacak: Tek şart var! İşte detay

Ankara'da askeriyede görev almak isteyen milyonları ilgilendiren müjde haber duyuruldu. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru ile MSB ve TSK'ya 105 uzman yardımcısı alınacağı belirtildi.

Milyonlarca kişi askeriyeye girebilmek için mücadele verirken Başkent Ankara'da çalışmak isteyen ve Ankara'daki Merkez Teşkilatlar'da görev alarak devletine hizmet etmek isteyen kişiler için fırsat doğdu.

Ankara'da çalışmak isteyenlere müjde: MSB ve TSK'nın Ankara Merkez Teşkilatı'na 105 personel alınacak: Tek şart var! İşte detay- Resmi Gazete'de yayımlanarak açıklanan duyuruya göre Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ile Genelkurmay Başkanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kuvvet komutanlıklarına 105 personel alımı yapılacak. Alımlar sözlü sınav sonucuna göre belirlenecek.ankara-askerlik-subeleri-1635347494.jpg

bugün itibari ile başlayacak olan başvurular 24 Nisan tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar "https://personeltemin.msb.gov.tr" adresi üzerinden çevrim içi olarak başvuruları yapabilecekler.

MSB bünyesinde çalışması için açılan ilanda Resmi Gazete'deki verilere göre 80 personel ve Genelkurmay Başkanlığı bünyesindeki silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı kadrolarına ise 25 personel alınacak.

Milli Savunma Uzman Yardımcılığı kadrolarına alınacak personel MSB'nin Ankara'daki merkez teşkilatında, Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı kadrolarına alınacak personel ise Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanlıklarının merkez karargahlarında görev yapacak.

Başvuru şart ve koşullarına detaylı ulaşmak isteyen vatandaşlar MSB'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.