Ankara’daki bu daireleri Ziraat Bankası satışa çıkardı: Ev almak isteyenler 4+1 ve 3+1 bu evler…

Ankara’daki bu daireleri Ziraat Bankası satışa çıkardı: Ev almak isteyenler 4+1 ve 3+1 bu evler…

Ev satın almak isteyen Ankaralı vatandaşları ilgilendiriyor. Ziraat Bankası Ankara’daki bu daireleri satışa çıkardı. Satışa çıkan konutlar listesinde 4+1 ve 3+1 bu evlerin bulunduğu görüldü.

Bu yıl ev satın almak isteyen vatandaşlar, uygun fiyat araştırmaları yapıyor. Bankalar zaman zaman konut satış duyurusunda bulunuyorlar. Ankara’da ev satın almak isteyen vatandaşlar için Ziraat Bankası 2 konut ilanı yayınladı. Vatandaşlar bankanın ihalelerine katılarak konut satın almak için adımlarını atmış olacaklar. İhalelere katılım için ise ilanda belirtilen teminat tutarını şubeye nakit olarak yatırmak gerekiyor. İhale detaylarına Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden erişim sağlanabilir.

Ankara’daki konut ilanları:

Çankaya Kızılay Mh. 150 m2 Apartman Dairesi

screenshot-16.jpg

3+1

Başlangıç Bedeli

:

1.677.500 TL

Genel Özellikleri

150 m² Alanlı, 160/2810 Arsa Paylı, Mesken Nitelikli, 7.Kat 14 Nolu Bağımsız Bölüm ( Gayrimenkul peşin ödeme yapılarak satın alınabilecektir. Kredi kullanmak suretiyle alınan gayrimenkuller peşin olarak değerlendirir)

Küçük Kayaş Mahallesi'nde Çatı Aralı Mesken

screenshot-15.jpg4+1

Başlangıç Bedeli

1.100.000 TL

Genel Özellikler

157 m² Alanlı, 56/600 Arsa Paylı, Çatı Aralı Mesken Nitelikli, 3.Kat, 15 Nolu Bağımsız Bölüm (Gayrimenkul peşin ödeme yapılarak satın alınabilecektir. Kredi kullanmak suretiyle alınan gayrimenkuller peşin olarak değerlendirir.)