Apar topar hastaneye kaldırıldı! Hüsnü Şenlendirici'den en acı haber "Bağırsak kanserine yakalandı!"

Apar topar hastaneye kaldırıldı! Hüsnü Şenlendirici'den en acı haber "Bağırsak kanserine yakalandı!"

Son dönemlerde adı “Şarkılar Bizi Söyler” yarışması ile ön plana çıkan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici sevdiklerini üzen bir gelişme yaşadı. Şenlendirici apar topar hastaneye kaldırıldı. Sağlık tetkikleri yapıldıktan sonra kanser olduğu anlaşıldı.

Bir dönemlerin tanınan yüzü Hüsnü Şenlendirici televizyon ekranlarında klarnetiyle adeta sevişircesine uyumu ve başarılı sahne performansı ile popüler hale gelmişti. Halkın yavaş yavaş kendisini tanıdığı ve alıştığı bu isim ardından televizyonlardan belirli bir süre çekildi. Son olarak Kanal D ekranlarında her hafta seyircisiyle buluşan “Şarkılar Bizi Söyler” programının sunuculuğunu üstlenmeye başladı.

APAR TOPAR AMELİYATA ALINDI!

Ünlü klarnetçi hastaneye kaldırıldığında kanser teşhisi kondu. Ulus'ta özel bir hastanede ameliyat sürecinin başlatıldığı basın yolu ile duyuruldu. Apar topar ameliyata alınan şenlendiricinin sağlık durumu henüz bilinmiyor.

Bir gün önce ameliyata alınan şenlendiriciden doktorları aracılığı ile bir paylaşım yapıldı. Hastaneye getirildiğinde bir farklılık olduğu fark anlaşılmıştı. Bağırsağından ortalama 11 santim kitle alındı. Yapılan inceleme sonrasında bir haftalık süre için doktor kontrolünde hastanede kalmasına karar verildi.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!

apar-topar-hastaneye-kaldirildi-husnu-senlendiriciden-en-aci-haber-bagirsak-kanserine-yakalandi-2.jpg

Doktor konu ile ilgili yakınlarına bilgilendirdi. Ardından tetkiklerin sonucunda sunucunun bağırsak kanseri olduğu anlaşıldı. Doktor tarafından konan teşhis düzenli bir denetleme süreci ile sürdürülecek. Öte yandan Şenlendiricinin sevdikleri büyük panik yaşadı. Yakınları ameliyat sonrası apar topar yanına ulaştı. Son aktarılan bilgiye göre sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

AİLE GELENEĞİYMİŞ!

Hüsnü Şenlendirici aslen Roman kökenlidir. Dedesi, büyük babası ve babası müzik alanında klarnet ve trompet ile ilgileniyordu. Aileden gelen yetenekle 5 yaşlarındayken klarnetle tanıştı. 12 yaşındayken Ege ve Anadolu'da müzik serüvenini başlattı. Yıl 1988'i gösterirken İstanbul Teknik Üniversitesi'nde devlet konservatuarında eğitim gördü.

ÇALKANTILI AŞKLARA KONU OLDU!

Ülkeler arası ünü yayılan festivallerde klarnetiyle göz dolduran Şenlendirici bir dönem Deniz Seki ile magazin basınında yansımıştı. Aralarında olaylar yaşanmış asabi tavırları ile daha çok gündemde yer bulmuştu.

12 Temmuz 1976 doğumlu olan 46 yaşındaki Şenlendirici için tedavi sürecine yönelik henüz hangi tekniklerin uygulanacağı, ameliyat sürecinin ne kadar süre devam edeceği gibi detaylar verilmedi.