Arka Sokaklar’ın yıldızı Fox TV’ye transfer oldu! Tetikçinin Oğlu dizisi başlıyor! Kadrodaki sürpriz isim kim?

Arka Sokaklar’ın yıldızı Fox TV’ye transfer oldu! Tetikçinin Oğlu dizisi başlıyor! Kadrodaki sürpriz isim kim?

Fox TV ekranları mükemmel bir diziye daha ev sahipliği yapıyor. Tetikçi’nin Oğlu isimli dizi konusu ve zengin kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Peki dizideki sürpriz isim kim? Dizinin konusu ne?

O3 Medya ve Same Film iş birliğinde yapılan Tetikçinin Oğlu dizisi başlıyor. Dizide çok bomba isimler var. Konusu ile de izleyiciyi ekranlara kilitleyecek gibi duruyor. Peki Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu nedir? Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi hangi günler yayınlanacak? İşte Tetikçinin Oğlu dizisi ile alakalı ortaya çıkan tüm bilgiler…

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

arka-sokaklarin-yildizi-fox-tvye-transfer-oldu-tetikcinin-oglu-dizisi-basliyor-kadrodaki-surpriz-isim-kim-2.jpg

Fox Tv'nin en güncel dizisi Tetikçinin Oğlu’ndan ilk fragman geldi. Dizinin ilk gösteriminin ardından dizideki oyuncuların kimler olduğu bilmecesi de çözülmüş oldu. Özellikle kadroda sürpriz bir ismin olduğu görüldü. İşte dizi ile alakalı detaylar…

Arka Sokaklar’dan tanınan yıldız oyuncu Şevket Çoruh'un İskender karakterine can vereceği Tetikçinin Oğlu dizisinde Genco Özak ve Timuçin Esen'in de olduğu biliniyor. O3 Medya’yla ve Same Film işbirliğinde yapılan Tetikçinin Oğlu dizisinde Timuçin Esen’in Korkmaz karakterine can verdiği ifade ediliyor.

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı dizi, İskender'in oğlunu öldürmekle suçlanan Korkmaz'ın oğlu Metin'in hikayesini anlatıyor. 22 yıl önce öz oğlunu kaybeden ve o zamandan beri onu arayan Korkmaz, şimdi arkadaşını kaybetmenin yıkıcı gerçeğiyle karşı karşıyadır. Biri oğlu için yas tutan, diğeri kendi oğlunu kurtarmak için savaşan iki adam karşı karşıya gelir.

Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan'ın yer aldığı yetenekli oyuncu kadrosuyla dizi heyecanlı bir yolculuk vaat ediyor. Yönetmenler Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek, benzersiz vizyonlarını projeye taşıyacaklarından eminler.

Tetikçinin Oğlu dizisinin reytinglerde nerede olacağı merak edilmeye başlandı. Dizinin diğer bazı yapımlar gibi hemen final yapması beklenmiyor. Ama burada seyircinin takdiri çok önemli. Bakalım Tetikçinin Oğlu dizisi ile alakalı izleyicinin yorumu nasıl olacak?