Aşk, ihanet, entrika.. Neslihan Atagül tüm iddiaları susturdu! “Biz gayet mutluyuz”

Aşk, ihanet, entrika.. Neslihan Atagül tüm iddiaları susturdu! “Biz gayet mutluyuz”

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül eşi hakkında çıkan ihanet iddialarına yönelik zor günler geçiriyordu. Katıldığı bir davette basın mensuplarına ihanet iddialarına ve evliliğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

41 yaşındaki eşi Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de bir mekanda kadın ile olan samimi halleri paylaşıldı. Magazin muhabirleri bu görüntüleri paylaştığı anda ortalık adeta yıkıldı.

İhanet iddialarının gölgesinde gözler eşi 30 yaşındaki Neslihan Atagül'e çevrildi. Çift dizi setinde tanışmış ve birbirine aşık olmuştu. İlk görüşte başlayan aşk olduğunu itiraf eden Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ün peşinden çok koştuğunu da itiraf etmişti.

Çift görkemli bir tören ile dünya evine girdiği andan itibaren en çok konuşulan ve magazin basınına adını yazdıran ikili haline geldi.

KOCASINA AŞKLA BAĞLI!

ask-ihanet-entrika-neslihan-atagul-tum-iddialari-susturdu-biz-gayet-mutluyuz.png

Neslihan Atagül için “Aşktan gözü kararmış” yorumları yapılıyor. Kadir Doğulu'nun farklı kadınlarla samimi ve çapkın halleri karşısında kocasına aşkla bağlı olmasına anlam verilemiyordu. Sonunda ihanet iddialarına bir cevap geldi.

“BİRAZ DİNLENECEĞİM”

Neslihan Atagül 30 farklı ülkeden televizyon dünyasının popüler isimlerinin bir araya geldiği Academy Day kapanış partisindeydi. Dün gece İstanbul'da düzenlenen partide Atagül geceye tek başına katılmıştı.

Basın mensupları ile ayaküstü şekilde yaptığı röportaj sırasında Atagül şu sözleri ifade etti:

“Biraz dinleneceğim. Küçük bir tatil yaparım. Projeleri değerlendirme aşamasına sonradan geçeceğim.”

DAVETTE ADETA PARLADI!

Kadir Doğulu'nun Çeşme'de bir kadınla görüldüğü samimi hallere yönelik de cevabı vardı. Aldatılma iddialarını da yanıt verdi.

Neslihan Atagül'ün davette tercih ettiği mini mavi elbisesinin sırt dekoltesi adeta geceye damga vurdu. Kalçasına kadar inen derin sırt dekoltesi içinde nefes kesti.

“YAZILAN, ÇİZİLEN DE GERÇEK DIŞI”

Neslihan Atagül eşi ile mutlu olduğunu söyleyerek:

“Arkadaşlar hiçbirinize bu zamana kadar nezaketsizce davranışta bulunmadım. Gerçekten duyulacağımı bilsem hepinizle muhabbet etmek isterdim. Ancak ben ne söylersem söyleyeyim herkes kendine göre algılıyor. Bu yazılan ve çizilen her şey gerçek dışı. Biz gayet memnunuz. Keyfimiz de neşemiz de yerinde.”