Aslı Enver’i bebek heyecanı sardı! Villaya taşınacak! Sürpriz bebeğin adı ne olacak?

Aslı Enver’i bebek heyecanı sardı! Villaya taşınacak! Sürpriz bebeğin adı ne olacak?

Ekranların sevilen oyuncusu Aslı Enver 6,5 aylık hamile. Kız bebek dünyaya getirecek olan Enver'in ilk kez karnı büyümüş halleri sosyal medyaya yansıdı. Bebeğinin adını ne koyacak? İşte detaylar…

Geçtiğimiz yıl sade bir nikahla iş insanı Berkin Gökbudak ile dünya evine giren Enver ilk kez anneliği tadacak. Söylenenlere göre Enver'in kız çocuğu olacak.

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Hayat Bilgisi, Suskunlar gibi dizilerde popülerleşen Enver son dönemlerde tiyatro oyunları ve dijital platformdaki projeleri ile ön plana çıkıyordu. Uzun süre önce televizyon ekranlarına veda ederek burada aktif olarak kendini gösteren Enver, bebek bekleme haberini aldığından itibaren setlere ara verdi. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında evlenen Enver hamile olduğunu da söylemişti.

BEBEĞİNE NE İSİM KOYACAK?

asli-enveri-bebek-heyecani-sardi-villaya-tasinacak-surpriz-bebegin-adi-ne-olacak.png

Enver, 38 yaşında ilk çocuğunu doğuracak. Hamilelik dönemine ait karnı burnu burnunda hallerini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. O anlarda arabada oturuyordu. Video kaydı şahsi İnstagram hesabı üzerinden takipçilerine sundu. Bebeğine koyacağı isim magazin muhabirleri tarafından sorulduğunda; “Aklımızda birkaç isim var. Ancak değişebilir” diyerek kararsız olduklarını dile getirdi.

YURTDIŞI HABERLERİ YALAN ÇIKTI!

Geçtiğimiz hafta Aslı Enver'in havalimanında eşi ile beraber İngiltere'ye uçtuğu anları kameralar kaydetmişti. Kendisi de İngiltere'de doğmuş olan Enver, kızının da burada doğmasını istiyor haberleri yayılmıştı. Eşiyle beraber buraya temelli geçtiği ve kızını orada doğuracağı söyleniyordu.

Aslı Enver ile yapılan yeni röportajda tüm bu haberlerin yalan olduğu ortaya çıkarıldı. 6,5 aylık hamile olan Enver’in Londra'ya taşınacağı söyleniyordu. Fakat gelen son bilgiye göre eşi ile sadece gezmek yurtdışına için gitmişti. Kısa sürede tekrar Türkiye'ye geri dönen Enver: “Bebeğimi burada doğuracağım” dedi.

VİLLA’YA TAŞINACAK!

Enver'in kızı doğduktan sonra daha rahat edebilmesi için evini taşıdığı da söyleniyor. Berkin Gökbudak ile birlikte Caddebostan'da kendilerine ait evden taşınmak istedikleri biliniyor. Evcil hayvanları da bulunan Enver, hayvanlarını ve çocuğunu daha rahat büyütebileceği geniş bir ev arıyor. Elde edilen bilgilere göre Beykoz civarına yöneldi ve Beykoz'da bir villa bulundu. Bu villanın aylık kirasının 200 bin TL olduğu biliniyor.