Bahara özel romantik ve aşka çağıran 7 koku! Senin kokun hangisi?

Bahara özel romantik ve aşka çağıran 7 koku! Senin kokun hangisi?

Bahar'a özel hoş kokulu heyecan verici ve yenileyici o parfümler tanıdık bir aşk hikayesini hatırlatacak. Portakal çiçeği ve Hanımeli'nin buluşması ile oluşan özlemli ve büyülü bir başlangıç…

Misk ile gülün kavuşması ile ilk baharı anımsatacak. İşte birbirinden güzel ve heyecanlandıran 7 farklı koku!

1.APERLAE "DOĞANIN UYANIŞI"

Yeni yağmış bir yağmurun ardından açan güneş ile oluşan o huzur dolu toprak kokusunu tüm vücudunuzda iliklerinize kadar hissedin. Çamların belirgin nefesi açan taze otsu kokusu, toprağın ve doğanın iç içe olduğu bir yerde olduğunuzu hayal ettirecek. Bu özel koku içinde misk, karabiber, meşe, sardunya ve ardıç ritimlerini saklıyor.

2.PENHALİGON'S “ÇİÇEKSİ VE CEZBEDİCİ”

Hafif narin ve çiçeksi bir koku arayışında olanlar için tam bir alternatif. Gece karanlığında Ay ışığında parladığınızı hissedin. Portakal, Köknar ve Yasemin'in ritimleri eşliğinde teninizdeki cazibeyi katlanacak.

3.HERMES “EL DEĞMEMİŞ VAHŞİ DOĞA”

bahara-ozel-romantik-ve-aska-cagiran-7-koku-senin-kokun-hangisi.jpg

Bu kokuda başrol sizsiniz. Vahşi doğayı yanınızda hissedebileceğiniz adeta o ormanın hiç bozulmayan ve el değmemiş dokusunu teninize taşıyacak. Yunanistan'da Çuha adası'nı andıran bu koku zeytin ağaçları, altın sarısı uzun başaklar, Antep fıstığı notalarını tek bir şişeye sığdırıyor.

4.KİLİAN “AŞKA ÇAĞIRIYOR”

Bu koku kalp atış ritmini hızlandıracak. Daha çok aşka çağıran sıcak notaları bulunan bu parfüm içerisinde portakal, hanımeli ve gülün bir araya geldiği bir esinti yaşatıyor.

5.JO MALONE “SAFLIK VE TAZELİK HİSSİ”

Saflığın, temizliğin, baharın ve yenilenişin simgesi olacak bu yeni koku sınırlı sayıda üretildi. Jo Malone ait Blossoms koleksiyonu içerisinde yer alan eşsiz bir parça. Doğallığın simgesi olan ve saflığı nitelendiren beyaz çiçekler ile armudun egzotik kokusu bir araya geliyor. Üzerine misk ve gül eklenerek sahici bir baharı yaşatıyor.

6.CAUDALİE “ZARİF VE ZAMANSIZ”

Zarif, zamansız, neşeli ve aktif. Sizi hangisi tanımlıyor. Romantik bir dokunuşu teninizde hissedebilmek için bu zamansız parçayı tercih edebilirsiniz. İçinde ahududu taneleri, taze nöroli, paçuli ve isabella üzümü yer alıyor. Daha çok ilkbaharın uyanışını andıran bu koku gençlere özel tasarlandı.

7.ROGER & GALLET “DAHA SAKİN VE DİNGİN”

Sakinleştirici, dingilleştirici hayata yeniden başlatan gül ve İtalyan mandalinasının buluştuğu enfes bir birleşimi vaat ediyor. Parfümör Angelina Lepori’ye ait özel koleksiyondan gelen yumuşak hafif ve dengeli bir parfüm tercihinde olanlar için oldukça uyumlu bir esans olma özelliği sunuyor.