Bakanlık son dakika duyurdu! 10 ilde işsizlik ödenekleri 15 Şubat'ta yatırılacak!

Bakanlık son dakika duyurdu! 10 ilde işsizlik ödenekleri 15 Şubat'ta yatırılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından az önce yapılan açıklama ile birlikte deprem bölgesi olan 10 ilde işsizlik ödeneklerinin 15 Şubat'ta ödeneceği ifade edildi.

Türkiye'yi etkileyen ve 100 yılın felaketi olan adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından binlerce vatandaş hayatını kaybederken, on binlerce vatandaş da evini, ailesini ve yakınlarını kaybetti. Tüm Türkiye olarak vatandaşlara destekler verilirken, o bölgede bulunan vatandaşlara yardımlar iletildi. Durum bu şekilde iken Bakanlıklar tarafından alınan karar ile o bölgede yaşayan vatandaşlara maaşların da erken yatırılacağı ifade edildi.

ÇALIŞMA BAKANLIĞI DUYURDU!

Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte işsizlik ödeneklerinin depremden etkilenen 10 ilde ayın 15'inde hesaplara yatırılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Bakanlık; "Depremden etkilenen illerimizde; İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır. Geçmiş olsun Türkiye." şeklinde açıklamalarda bulundu.

screenshot-8.png

Konu ile ilgili yapılan bu açıklama ile birlikte 10 ilde bulunan vatandaşlara duyuru yapılmış oldu.