Bodrum'a bağlı, 'tarla' imarlı Küçük Tavşan Adası 220 milyon liraya satılacak

Bodrum'a bağlı, 'tarla' imarlı Küçük Tavşan Adası 220 milyon liraya satılacak

Türkiye'nin turizmde en çok tercih edilen bölgeleri arasında yer alan Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir ada satışa çıkarıldı.

Bodrum'a bağlı, 'tarla' imarlı Küçük Tavşan Adası 220 milyon liraya satılacak - Türkiye'nin turizmde en çok tercih edilen bölgeleri arasında yer alan Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir ada satışa çıkarıldı. Ülke genelinde en büyük 24. şehir olarak bilinen Muğla'nın Bodrum bölgesinde Türkbükü ve Gündoğan mahallesi açıklarında yer alan "tarla" olarak geçen imarlı küçük Tavşan Adası'nın 220 milyon 220 bin liraya internetten satılığa çıkarıldığı ifade edildi.

Bodrum merkeze ortalama 16 ila 20 km mesafede bulunan Küçük Tavşan Adası'nın sarı site de ‘Gündoğan’ın muhteşem koyunda satılık ada’ başlığıyla internetten satılığa çıkarıldı.

İlanda ise 220 milyon 220 bin liradan satışa koyulan adanın 6 parselden oluştuğu ve ortalama ise 71 bin metrekare yüz ölçümüne de sahip olduğu ifade edildi. Adanın tarla ve zeytin için de yatırım amaçlı kullanılabileceği ifade edildi.

kucuk-tavsan-adasi-1.jpg

23 Ocak tarihinde ilana çıkan adaya taliplerin olduğu ve hisseli tapu olan adanın da imar durumlarının ise tarla olarak geçtiği söylendi.

Küçük Tavşan Ada, Muğla iline bağlı, Ege Denizi’nde 37.17 kuzey enlemleri ile 27.37 boylamlarının kesiştiği yerde bulunan bir adadır.