Bomba bugün patlayacak! Coinbase'in o gizemli paylaşımının perdesi aralanacak!

Bomba bugün patlayacak! Coinbase'in o gizemli paylaşımının perdesi aralanacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Coinbase, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile ortalığı karıştırdı. O paylaşımda bugüne işaret edildi. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde özellikle Amerika’dan gelen kararlar neticesinde oldukça baskılanan kripto para piyasası yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. SEC tarafından açıklan davalar, alınan baskıcı kararlar ve diğer gelişmelerin kripto varlıkları olumsuz etkilediği bilinirken dün Coinbase’ten gelen paylaşım herkesin aklını karıştırdı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak bilinen Binance’tan sonra en çok konuşulan borsalardan birisi olarak gösterilen Coinbase, dün Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yayınladı. Coinbase’in yalnızca bir ipucu içeren esrarengiz paylaşımı, ortalığın bir anda karışmasına sebep oldu. Kripto para borsasının o paylaşımının ne anlama geldiği merak konusu oldu.

O TWEET ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

bomba-bugun-patlayacak-coinbasein-o-gizemli-paylasiminin-perdesi-aralanacak-2.jpg

Yatırımcılar ve analistler tarafından en çok takip edilen kripto para borsalarından olan Coinbase, dün resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. 2022 yılının son çeyreğinde zarar ettiği bilinen Coinbase’in o paylaşımı, ortalığın bir anda karışmasına neden oldu. “23.02.2023” başlığı ile kısa bir video paylaşan ve paylaşımına mavi bir daire emojisini not olarak düşen Coinbase, kafaları karıştırdı.

Coinbase’in paylaşımın ardından birtakım spekülasyonlar ortaya atılırken paylaşımın altına da birçok yorum yapıldı. Son zamanların en çok konuşulan altcoinlerinden olan Polygon (MATIC), “takipteyiz” anlamına gelen göz emojisini yorum olarak paylaştı. Solana (SOL) paylaşıma “WAO” şeklinde yanıt verirken Chainlink (LINK) ise paylaşımı alıntılayarak kendi sayfasında paylaştı ve o da mavi daire emojisini not olarak düştü.

TAHMİNLER ORTAYA DÖKÜLDÜ!

SOL, LINK ve MATIC tarafından yapılan yorumlar göz önünde bulundurulduğunda Coinbase’in altcoinleri de olumlu etkileyecek bir atılım içerisinde olması bekleniyor. Kimileri yeni haberin bir listelenme ya da farklı bir iş birliği olabileceğini savunurken kimileri ise Coinbase’in yeni bir coin çıkarabileceğini ya da airdrop duyurabileceğini tahmin etti. Şimdiye kadar Coinbase’tan tahminlere yönelik bir değerlendirme gelmezken bugün Coinbase’ten nasıl bir sürpriz geleceği merak konusu oldu.