Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan Babacan ile...

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan Babacan ile...

Son zamanlarda ortaya atılan iddialar siyaset gündemini heyecanlandırmaya başladı. Son olarak AK Parti'den ayrılarak yeni parti çalışması yapan Ali Babacan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme yapacağı iddia edildi.

Siyaset kulislerini alt üst edecek iddialar ardı ardına geliyor. 

Herkesin yakından takip ettiği yeni parti çalışmaları yapan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan hakkında yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yeni parti kurma çalışması yapan Ali Babacan ile yeniden görüşme yapacaklarını gündeme getiren Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, köşesinde görüşmenin detayları hakkında önemli iddialara yer verdi.

BABACAN VE ERDOĞAN GÖRÜŞECEK Mİ?

Yakın bir zaman içerisinde hem Davutoğlu hem de Babacan'ın yeni partilerini açıklaması beklenirken  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Babacan'ın görüşme yapacağı iddia edildi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Daha önce görüştüğü Ali Babacan’ı birlikte çalışmaya ikna edemeyen Erdoğan’ın, önümüzdeki günlerde Babacan’la yeni bir görüşme yapmayı planladığı söyleniyor. Davutoğlu ve Gül’den ziyade Erdoğan’ın Babacan’ın üzerinde durduğu anlaşılıyor. O nedenle Ali Babacan’ı kazanmak için hamle yapıyor. Başarılı olur mu? Biraz zor gözüküyor. Ama bir yandan da yeni partilere karşı AK Parti teşkilatını motive etmeye çalışıyor. " ifadelerini okuyucularıyla paylaştı.