Borcu olanlar fırsatı kaçırmasın! İş Bankası borç kapatma kredisi veriyor

Borcu olanlar fırsatı kaçırmasın! İş Bankası borç kapatma kredisi veriyor

Bankalara borcu olan kişi sayısı her geçen gün artmaya devam ederken İş Bankası borcu olan müşterilerine yeni destek kredisi müjdesi verdi.

Borcu olanlar fırsatı kaçırmasın! İş Bankası borç kapatma kredisi veriyor - İlk olarak pandemi sonrasında Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş ve şimdi de yaşanan büyük deprem felaketi ile vatandaş için zorlu günler yaşanmaya devam ediyor.

Özellikle de borcu olan kişiler için ödeme güçlükleri yaşanmaya devam ederken bankalarda borç kapatma kredisi desteği vermeye başlamıştı. Bu bankalar arasına İş Bankası da katıldı. Kredi kartı ve kredi borcu olan kişilere yönelik olarak İş Bankası borç kapatma kredisi desteği vereceğini ilan etti.

İŞ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ ŞARTLARI NELERDİR?

Farklı bankalara ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi ile kredi kartı borcu gibi borçları bulunan kişilere yönelik olarak İş Bankası borç kapatma kredisi verileceğin ilan etti. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada "Farklı bankalardaki mevcut kredilerinizi Borç Kapatma Kredisi ile İş Bankası’nda birleştirerek size uygun taksit tutarına göre 36 aya kadar bölebilir ve ödemelerinizi tek bir yere kolayca yaparak, rahatça kontrol altına alabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

İş Bankası borç kapatma kredisi başvurusu için sadece farklı bankalara ait borç bulunması, 18 yaşından büyük olması, aylık düzenli gelir belgesine sahip olması, kişinin kredi notu ortalamasının onay alabilecek düzeyde olması yer aldı. İş Bankası borç kapatma kredisi başvurusu evrakları için ise;

Başvuru Formu (şubelerimizden yapacağınız başvurular için)

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

Gelir durumunuzu gösterir belge yer aldı.

İŞ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN NASIL YAPILIR?

Borç kapatma kredisi çekmek istiyorum diyen kişiler başvurularını tüm İş Bankası şubelerinden yapabilecekleri gibi NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, DOĞUM TARİHİ aralarında boşluk bırakılarak yazılıp 4402’ye gönderilerek SMS ile kredi başvurusu yapılabilmektedir. Yine İş Bankası internet şubesi üzerinden de krediler bölümünden borç kapatma kredisi başvurusu online olarak yapılabilmektedir.