Böyle pişti görülmedi! Merve Boluğur'un iki eski eşi de pişti oldu!

Böyle pişti görülmedi! Merve Boluğur'un iki eski eşi de pişti oldu!

Merve Boluğur'un eski eşleri Mert Aydın ve Murat Dalkılıç Antalya'da gitmiş oldukları mekanda pişti oldu.

Sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Merve Boluğur son dönemlerde gündeme özel hayatıyla gelmeye devam ediyor. Mert Aydın'la oldukça kısa süren evliliğinin ardından geçtiğimiz günlerde hakkında Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiaları gündeme gelen Merve Boluğur'un bu defa iki eski eşi de pişti oldu.

Merve Boluğur'un eski eşleri Mert Aydın ve Murat Dalkılıç Antalya'da gitmiş oldukları mekanda pişti oldu. Murat Dalkılıç geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Berkay'ı dinlemek için Antalya'ya giderken sahneye Merve Boluğur'un eski eşi Mert Aydın çıktı. Murat Dalkılıç sahneye Mert Aydın'ın çıkmasını önemsemeden arkadaşlarıyla sohbete devam etti.

AYNI MEKANDA DENK GELDİLER!

Murat Dalkılıç ile 2015-2017 seneleri arasında evli kalan ve sonrasında yollarını ayırarak gönlünü DJ. Mert Aydın'a kaptıran Merve Boluğur 53 gün süren evliliği ile gündem olmuştu. Mert Aydın'la başlayan ilişkilerinin hızlı bir şekilde evliliğe gitmesi ve hemen ardından boşanma kararının da hızlı alınması gündemde çok konuşulurken Merve Boluğur'un iki eski eşi de aynı mekanda pişti oldu.

Antalya'da bir mekanda geçtiğimiz akşam arkadaşı Berkay'ı dinlemeye giden Murat Dalkılıç Mert Aydın'la denk geldi. Berkay'ın ardından sahnede performans sergileyeceği 1 hafta önceden belli olan Mert Aydın'ın sahneye çıkmasıyla mekandan ayrılmayan ve yaklaşık yarım saat boyunca mekanda takılmaya ve arkadaşlarıyla sohbet etmeye devam eden Murat Dalkılıç çok konuşuldu.

merve-bolugur-un-eski-esleri-murat-dalkilic-ve-15600836-779-m.jpg