Çağatay Ulusoy'un gerçek hayattan uyarlanan yeni dizisi "Terzi" ilk fragmanı paylaşıldı! İşte ilk görsel!

Çağatay Ulusoy'un gerçek hayattan uyarlanan yeni dizisi "Terzi" ilk fragmanı paylaşıldı! İşte ilk görsel!

Netflix Türkiye'de yakın zamanda Çağatay Ulusoy rüzgarı esecek. Yeni dizisi “Terzi”nin tanıtım fragmanı paylaşıldı. Başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy gerçek hayattan alıntılanmış dizisinde hangi rolde yer alacak? Terzi ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Netflix Türkiye'de ilk fragmanı ile seyircisi ile buluşan Terzi dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül ve Olgun Şimşek yer alacak. Dizinin yönetmenliğini Rana Mamatlıoğlu ile Bekir Baran Sıtkı üstleniyor.

TERZİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix'in Çağatay Ulusoy’lu yeni dizisi Terzi için geri sayım başladı. Gün verildi. Gerçek hayat hikayesinden esinlenerek hayata adapte edilen kurgusal dizi derin bir aşk, dostluk ve aile kavramlarını sorgulatacak sırlı bir hikayeyi barındırıyor. Terzi dizisi 2 Mayıs tarihinde Netflix platformunda izleyicisi ile buluşacak.

TERZİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

cagatay-ulusoyun-gercek-hayattan-uyarlanan-yeni-dizisi-terzi-ilk-fragmani-paylasildi-iste-ilk-gorsel-2.jpg

Terzi dizisinin konusu geçmişte hayatın belli bir döneminde yolları kesişenleri ele alır. Dimitri isimli arkadaşı ile olan bağlarını geçmişte gömülü bırakmış olan Peyami uzun yıllar sonra bir aşk hikayesi ile sınanacak. Peyami kendi başına var ettiği o yaşam döngüsünde dedesinin ölümü sonrası babasının tüm sorumluluğu ona kalacak. Aile köklerini araştırmaya başladığında bütün sırlar bir bir ortaya çıkacak.

YENİ AŞK DEDİKODUSU!

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Terzi fragmanı paylaşıldığında sosyal medya tarafından büyük beğeni aldı. 1990 İstanbul doğumlu olan Ulusoy, Altın kelebek ödüllerine layık görülmüştü. Oyunculuk performansı her zaman için özel hayatının önüne geçen Ulusoy uzun süreli ilişkisi sonlandıktan sonra adı Ece Sükan ile anılmaya başlandı.

“ADINI FERİHA KOYDUM” İLE PARLADI!

Çağatay Ulusoy'u popüler hale getirip öne çıkaran yapım Show TV'de 2011 yıllarına damga vuran Adını Feriha Koydum isimli dizi oldu. Dizide Emir Sarrafoğlu karakterine can vermiştir. 2 sezon boyunca devam eden dizi toplamda 67 bölüm boyunca sürmüştür.

Dizinin yayınlandığı dönemde Anadolu Kartalları isimli filmde rol almıştır. 2018 ve 2020 yılları arasında Netflix'te 4 farklı sezon boyunca devam eden Hakan Muhafız dizisinin başrol oyuncusu olmuş. Hakan Demir rolünü üstlenmiştir.