Camdaki Kıza erken veda! Finale adım adım "Nalan ve Hayri"nin en özel anları görüntülendi! Nalan'ın gelinlikli pozu ifşa oldu!

Camdaki Kıza erken veda! Finale adım adım "Nalan ve Hayri"nin en özel anları görüntülendi! Nalan'ın gelinlikli pozu ifşa oldu!

Kanal D ekranlarını kasıp kavuran Camdaki Kız dizisi adım adım finale yürüyor. Sosyal medyada ifşa edilen o kareler erken final haberlerini gündeme getirdi. Öte yandan oyuncu Burcu Biricik'ten konuyla ilgili flaş açıklama geldi. İşte detaylar…

Yayınlandığı günden beri ekranlarda izleyiciyi büyüleyen reyting sıralamalarında ilk üçte yerini alan Camdaki Kız dizisi Gülseren Buğdaycıoğlu'nun romanından uyarlanmıştır. Olay örgüsü ile de magazin basınında her hafta geniş yankı uyandıran “Camdaki Kız” dizisinden erken final haberi yükseldi.

Dizide baş karakter olan Nalan'a can veren Burcu Biricik mekan çıkışı magazin muhabirlerine “Sonuna geldik” açıklamasında bulundu. Erken finalin şokunu kaldıramayan hayranlar büyük bir üzüntü duydu.

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik 2016 yılından beri evli olduğu Emre Yetkin ile akşam saatlerinde bir mekanda görüntülendi. Mekan çıkışında muhabirler ünlü oyuncuyu soru yağmuruna tuttu. Tam da o sırada Burcu Biricik ağzından final tarihini kaçırdı. “Sonuna geldik” diyerek yaptığı açıklama erken final şokunu yaşattı.

“YORULDUK AMA MUTLUYUM!”

Burcu Biricik'in yaptığı o açıklama: “3. yıla geldik. 2 yıldır çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Sevdiğimiz bir ekipleyim. Yavaş yavaş sona yaklaşmaktayız. Seyircimiz de hiçbir zaman bizi bırakmadı. Bu süreçte çok yorulduk fakat mutluyum” dedi.

“BEN BİLE YORULDUM!”

2016 yılından beri mutlu bir beraberlikleri olan Burcu Biricik'in eşi aynı zamanda menajeridir. Burcu Biricik açıklama yaptıktan sonra söz eşine döndü: “Ben bile yoruldum” dedi. “Benim için de oldukça zor oluyor. Eskiden komedi çok yoğundu. İşin psikolojisi ile özel hayatı kalmıyordu. İnşallah hayatımızda yeniden komedi işleri gelir. Hepimiz daha mutlu olacağız. En azından yüzümüz gülecek” diyerek eşini bu konuda destekledi.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ HAKKINDA

camdaki-kiza-erken-veda-finale-adim-adim-nalan-ve-hayrinin-en-ozel-anlari-goruntulendi-nalanin-gelinlikli-pozu-ifsa-oldu-2.jpg

Camdaki Kız dizisi Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı romanında ekranlara aktarılmıştır. İlk bölümü 1 Nisan 2021 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanmıştır. Başrol oyuncusu Burcu Biricik başta olmak üzere Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Selma Ergeç, Merve Polat gibi önemli isimlerin de yer aldığı bir dizidir. Senaryosunu Yeşim Aslan ve Seda Altaylı Turgutlu yazmıştır.