Can Dündar, Çalışanlarını Açlığa Mahkum Etti...

Can Dündar, Çalışanlarını Açlığa Mahkum Etti...

Her ihanetin içinde yeşeren karakterlerin değişmez kişilik özelliğidir boşvermişlik.

FETÖ'cü kaçak Hayko Bağdat’ı uzun uzun anlatmayacağız, çünkü onu tanımayan yoktur. Malum kendisi bir süredir ekürisi olduğu Can Dündar’la birlikte Alman patrondan aldıkları ballı desteklerle kurdukları ozguruz.org sitesinde yazıyordu. Türkiye’de ki ihanet bilinçlerinin dışa vurumu olarak kabul edilebilecek bu site de çalışan ve kendi tabiriyle “Dersimli” bir çalışan açlıktan bayılmış...

Türkiye’de Mit tırları kumpasında ki kaynağını açıklayarak Enis Berberoğlunun 25 yıla mahkum edilmesini sağlayan, içine yerleştirildiği Cumhuryet gazetesini kuruluş ayarlarından çıkarıp bir bilinmeze sürükleyen Can Dündar’ın bu son icraatını da ekürisi ile arası açılınca öğrenmiş olduk.

Yine Hayko Bağdat’ın anlattığına göre 7 gün 24 saat mesai yapan bir çalışan uzun zamandır doğru dürüst maaşını alamadığı ve dolayısıyla sağlıklı beslenemediği için ofiste bayılmış. Düşerken de büyük bir tv’yi de kırmış. Sonrasında yaşananlar ise Alman Sosyal Devleti reklamı için tam bir felaket niteliğinde. Çağrılan cankurtaran belgeleri eksik diye hastaneye götürmeyi kabul etmemiş. Kavga dövüş bindirildiği cankurtaran hasteneye götürdüğünde bu sefer de saatlerce röntgen çektirmek için beklemişler. Buraya kadarla kalsa yine iyi, Alman patronları zavallı çalışanı kaderine terk edin demiş. Olaydan haberdar edilen Can Dündar ise henüz bir cevap vermediğinden biz de hasretle olayın iç yüzünü öğrenmek için bekliyoruz.

Bu olay akıllara FETÖ tezgahı olarak kurulan ve aylarca sömürdüğü çalışanlarına maaş ödemeyen Taraf gezetesini getirdi. Dönemin kumpas gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni olan Ahmet Altan sefa sürerken çalışanlar sürünerek görevlerini yerine getirmeğe zorlanmışlardı.

Anlaşılan FETÖ’cüler için emeğin değeri nerde olursa olsun yok... Toplu rüya seanslarında açlık kısmına bir açıklama getirmemişler demek ki hala!!!

Haber Analiz – ERSİN YILDIZ

İlgili Haberler