Carrefour'dan indirim şöleni! Dev indirim duyuruldu sınırlı sayıda en ucuz Ayçiçek yağı fiyatı 96.50 TL oldu

Carrefour'dan indirim şöleni! Dev indirim duyuruldu sınırlı sayıda en ucuz Ayçiçek yağı fiyatı 96.50 TL oldu

Zincir marketler arasında Ayçiçek yağı indirim savaşı yaşanırken Carrefour yüzde 30 indirim yaparak rakiplerine meydan okudu. Kırlangıç, Yudum, Biryağ, Orkide 1 2 3 ve 5 LT ayçiçek yağı fiyatları açıklandı.

Carrefour'dan indirim şöleni! Dev indirim duyuruldu sınırlı sayıda en ucuz Ayçiçek yağı fiyatı 96.50 TL oldu! Vatandaşın ucuz alışveriş arayışı tüm hızı ile devam ederken bu dönemde yapılan kampanya duyuruları da yakından takip ediliyordu. Bu duyurulardan biri de Carrefour tarafından yapıldı.

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Carrefour tarafından açıklanan yeni indirim hareketi ile pek çok üründe fiyat sabitlenirken bazı ürünlerde ise dev indirimlere gidildi. Bu ürünlerin başında ise Ayçiçek yağı grubu ürünler yer aldı. Vatandaşın son dönemin zam şampiyonu ürünleri arasında yer alan yağ fiyatlarını yakından takibi sürüyordu.

CARREFOUR AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI ŞUBAT 2023!

Zincir marketler arasında indirim yarışı tüm hızı ile devam ederken Şubat ayına özel yeni indirimler ve fırsatlar açıklanmaya devam ediyor. Bu açıklamalardan biri de Carrefour tarafından yapıldı. Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Carrefour Şubat ayı indirimlerini tek tek duyururken Ayçiçek yağı grubunda yüzde 30'a varan indirimler yapıldı.

indirim-carrefour.jpg

Carrefour tarafından açıklanan Şubat ayı indirimleri ile ayçiçek yağı fiyatlarına yüzde 30 indirim gelirken Kırlangıç Ayçiçek yağı 4 LT fiyatı 123,90 TL ve 2 LT satış fiyatı ise 96,50 TL oldu. Carrefour markalı 5 LT ayçiçek yağı pet şişe fiyatı ise 149,50 TL'den satışa sunuldu.

Yudum ayçiçek yağı almak isteyenler için ise Yudum Ayçiçek yağı 3 LT satış fiyatı 109.89 TL olarak açıklandı. Ayrıca pek çok gıda, temizlik ve kozmetik ürününde de günlük olarak yapılan indirimlerin devam edeceği, 100 TL ve üzeri alışverişlerde de özel indirim fırsatları sunulacağı dile getirildi.