“Cehenneme hoş geldin” sözleri gündem oldu! Yamal'dan sahada iki asistlik yanıt

“Cehenneme hoş geldin” sözleri gündem oldu! Yamal'dan sahada iki asistlik yanıt

Galatasaray'ın Barcelona'ya 4-1 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Mario Lemina ile Lamine Yamal arasında yaşanan gerginliğe ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı.

Galatasaray'ın Barcelona'ya 4-1 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Mario Lemina ile Lamine Yamal arasında yaşanan gerginliğe ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı. Yamal'a atfedilen açıklamalarda, Lemina'nın genç futbolcuya söylediği sözler ve aldığı karşılık yer aldı.

Galatasaray ile Barcelona arasında oynanan maçta Mario Lemina'nın Lamine Yamal'a yaptığı sert müdahale, iki oyuncu arasında kısa süreli gerginliğe neden olmuştu. Karşılaşmanın ardından sosyal medyada paylaşılan ve Yamal'a ait olduğu öne sürülen ifadeler, saha içindeki tartışmayı yeniden gündeme taşıdı.

Lemina'nın Yamal'a söylediği iddia edilen sözler

Paylaşılan anlatıma göre Lemina, yaptığı müdahalenin ardından Barcelona'nın genç yıldızına dönerek "Cehenneme hoş geldin" dedi.

İddiaya göre Gabonlu futbolcu, ilerleyen dakikalarda Yamal'a bir kez daha seslendi:

"Bugün senin için bir şey yok, Lamine. Bu maçta hiçbir şey yapamayacaksın"

Yamal'ın ise bu sözlere gülümseyerek "Görelim bakalım" karşılığını verdiği ileri sürüldü.

Lamine Yamal'a atfedilen açıklama

İki futbolcu arasındaki konuşmanın ayrıntılarını içerdiği öne sürülen paylaşımda, Yamal'ın saha içindeki sözlü tartışmalara yaklaşımına da yer verildi.

Genç oyuncunun şu ifadeleri kullandığı iddia edildi:

"Gençim ama futboldan şunu öğrendim: Her yoruma tartışmayla cevap vermek zorunda değilsin. Bazen en iyi yanıt, futbolunun konuşmasıdır."

İki asistin ardından Lemina'ya karşılık verdiği öne sürüldü

Sosyal medyada dolaşıma giren anlatımda, Yamal'ın karşılaşmada yaptığı iki asistin ardından Lemina ile yeniden göz göze geldiği belirtildi.

Yamal'ın o sırada "Sana söylemiştim" dediği ileri sürüldü.

Aynı paylaşımda genç futbolcuya şu sözler de atfedildi:

"Beni cehenneme hoş geldin diye karşıladı. Ben de ona beni hatırlayacak iki asist hediye ettim"

Söz konusu ifadelerin Yamal tarafından doğrudan yapıldığını gösteren resmî bir açıklama veya röportaj bilgisi paylaşılmadı.